sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Tallin pesua ja paaaljon posetusta !

***Kälynen postaus joo...***

Oh my, viikonloppu oli ja meni. Olo on silti kuin kuolleella, oikeastaan pahempi kuin ennen viikonloppua. Onneksi kouluun torkkumaan tunneille aamupäiviksi ja iltapäivät taitaakin mennä hevosten parissa..? Ainakin alkuperäisen suunnitelman mukaan kävisin maanantaina tallilla ja tiistaina leksailemassa. Tiedä miten käytäntö menee.


Perjantaina lumimyrskyssä kävelin vajaan viiden kilometrin matkan kotiin kesken koulupäivän, sillä tulin lievästi kipeäksi ja terkka suositteli kotiin lähtemistä. No, eipä se olo enää illalla niin paha ollut etteikö voinut talliin mennä siivoamaan. Lauantain vietin tallissa, kuvasin teille jopa videoooo :D Ja sitten ajattelin tehdä Förstistä videopätkän Tubeen, saa nähdä koska tarpeaksi materiaalia kasassa. Lauantaina myös uskaltauduin ulos kameran kanssa kuvaamaan kahta höpönassua. Sain oikeastaan kerrankin sellaista materiaalia kun olin ajatellutkin saavani ! 
En mä ihan tämmöstä aatellut saavani, mutta eipä se lumi tainnutkaan olla ihan ok tän koiran
mielenterveyden kannalta..?

Lisäksi Förstillä on tullut joku 'koita näyttää ratsulta'-kampanja esille, sillä lähes joka kuvassa se näyttää jostain kohdin enemmän tai vähemmän ratsulta. Weird. Muutenkin pappa kerännyt energiaa kylliksi ja tänään pääsikin niitä purkaamaan.

Alkuun nimittäin otettiin jotain juoksukuvaa molemmista tarhassa taas. Tämä oli ihan nopea, koska ilman lämpötila on huomattavasti kylmempi nyt kuin esimerkiksi eilen, enkä halua paskoa hevosteni keuhkoja. Sitten otimme - tai ainakin koitimme - rakennekuvaa Hotikasta. Sitten poitsu boxiin, Förstille suojat, loimi mukaan ja pellolle vähän juoksuttamaan. Ruuna ravasi oikein hienosti, laukkasikin jopa... :o Ei kyllä tarvinnut käskeä yhtään, itse vaihtoi suunnankin keskivälissä.

Niinhän se menee, minä auraan polun ja Försti käyttää polkua...

Seuraavana ohjelmassa laukannosto! ... Tai ehkä vain ylimääräistä irrottelua?

Ei vaan laukannostohan se oli, näin ravurit kulkee juu..
Joo, noi kuvat taitaa kertoo aika hyvin sen energiatasosta? =) Onneksi Hotikka ensimmäistä kertaa yksin jäädessään käyttäytyi hyvin ja tyytyi kuulemma mussuttamaan heiniään, fiksu poika! ♥

4 kommenttia: