perjantai 21. joulukuuta 2012

Vieraita heppoja ja loimiharjoituksia

Ihan lyhyesti mitä nyt on tehty, sillä nyt jotenkin ei huvita oikein kirjoittaa. :/ En tiedä mikä on, kenties tämä onnellinen tunne ja rentous, joka valtasi kehon ja mielen heti todistuksen saatua. Ohhoh, ei voi muuta sanoa. Jo torstaina oli ihan hirvittävän hieno ja hyvä tunne, kun kävelin kotiin. Kerrankin oli päivä, ettei ottanut päähän se käveleminen. :) Tuli räpsittyä aikalailla kuvia (tässä jossain vaiheessa katselemme niitä), ja ajattelinkin panostaa niiden saralla nyt enemmän tässä postauksessa kun ylimääräiseen sepustukseen. 

Todistus tuli ja ihan hyvillä mielillä lähetään hakemaan yhteishaussa. Lukuaineiden keskiarvo 8,8 ja kaikkien aineiden KA 8,6. Täydet pisteet kotiin siis, yeah! ;) 

Siitä kävelinkin Niinalle ja lähdettiin kahdentoista maissa kohti tallia. Kieppastiin meitin ja tarjoustalon kautta. Huikeat eväät minulla, kaksi donitsia ja kaksi smoothieta.. :D Kuvia lähinnä vain Loipeliinista. 

Loipe meinas, ettei tää nyt oo ihan sen juttu


Ylisöpö rusetti, jonka Niina teki :)

Tallissa oli söpöt joulukoristeet tai jotkut 


Tänään myös laitettiin Hotikalle siis loimi ekaa kertaa päälle kokonaan. Eli ihan kiinni asti ja lykättiin se karsinaan sen rievun kanssa. Kyseessä siis se vaalea Horse Comfortin loimi, jossa on jo reikäkin persauksessa. Pieni, mutta kuitenkin. Loimipostauksesta näet siis tarkemmin millainen loimi kyseessä. Ainoahan, että Hotikka eii iiiiihan ole sen loimen kokoinen eli vähänhän se jäi isoksi. Mutta piti se sen päällä kuitenkin, ja ihan positiivinen mieli tuli siitäkin. :) Se ei edes lähtenyt loimen alta, mitä se yleensä on tehnyt. 

Ja sitten vielä jotain sisäkuvailuja, jotka säästän huomiseen - jos mitään julkaistavaa löytyy... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti