sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Postaus ilman otsikkoa

Tänään oli vuorossa löysä päivä fyysisesti, sillä ajattelin keskittyä lähinnä tähän psyykkiseen puoleen (jälleen). Mutta eikös se toistojen kautta opi tavoille, joten miksei.

Miten hemmetissä se saa
jalkansa noin tyhmästi
alleen..... Tai sitte loimi hämää :D
Alkuun otin Förstin käytävälle ja nakkasin sille vähän kuivatusloimea niskaan. Mukavampihan senkin on varmasti yönsä nukkua, kun ei märkää ole. Tallissa kun ei muutenkaan niin järin lämmin ole, ettäkö se olisi helposti sateesta (ja koleasta) jumiutuvalle hepalle hyväksi. Samalla syötin sille melassin mukana ja omenan pinnalle sörkättynä biotiinit. Ajattelin, että kokeillaan nyt edes sitä, josko auttaisi vähän hilseilyyn ja kavioihin kesäksi. Förstillä on tunnetusti huonot kaviot, ne eivät siis ole mitenkään kovat ja saattavat lohkeilla ja kuluvat hirveästi. Tietty hiekkatarhoilla on osansa ja kengättömyydellä, sillä kenkiä ei sen alle voi juurikin kavioiden takia lyödä. Ei kyllä mitään käryä, vaikuttaako tuo kyseinen aine siihen mihin sen haluaisin vaikuttavan, mutta tosiaan kokeilemallahan se selviää. Eikä kumpikaan ole kuollut siihen. Hotikan vatsakin on hieman parantunut tuon aineen käytön aloittamisesta. :o Sille en sitä tietenkään samaa määrää syötä kuin Förstille, koska  onhan se puolet pienempi kuin isompi herranen.

Tämän jälkeen oli vuorossa Hotikka. Se sitä harjoitusta kaipaakin, seisoo kyllä kaikin puolin meluamatta siinä. Liikkuuu vähän ihmisen liikkeiden mukaan, meinaa että jos menen kauemmas pitäisi seurata. No... Kyllä se vielä joskus. :) Mutta nätistihän se siinä kuitenkin, ja superhienosti kun poistuin näköpiiristä. Loimi oli alkuun aika kauhea. Eka kerta, kun sitä yksin laitoin.

On muuten todella hyvä sää vaihteeksi.. Meillä täällä on ainakin plussakelejen takia nyt liukasta. Itsekin meinaa kaatua, tai ennen meinasin. Enpä meinaa enään, kun sain äidiltä uudet jodhpurit. Niistä kanssa kuvaa alla, anteeksi villasukkaraiskaus, jonka niille suoritin. <3 Kuvakulmakin jotain niin sääriä imartelevaa, ettei mitää rajaa.
Se sitten oppi tämän, että kun
ottaa puhelimen esiin niin korvat
menee nurin ): 
ps. Lupaan panostaa postaukseen huomenna enemmän. Loma tekee tehtäväänsä ja aivot ovat lomalla. :) Mistä muuten haluaisitte kuulla lisää tai minun tekevän postauksen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti