lauantai 8. joulukuuta 2012

Uusi banneri ja pahoitteluja kerrakseen
Kuvat © Niina Virtanen

Tässä siis vielä loppuja kuvia sunnuntailta, kun Niina pääsi kuvailemaan. 

Oon huomannut, että postaukset on ainakin omasta mielestäni sitä 'en lukisi itse'-tasoa ja olenkin ajatellut nyt oikeasti panostaa tähän blogiin enemmänkin kuin kymmenen minuuttia parissa päivässä. Ensinnäkin, laitoin uuden bannerin esille sillä se vanha ei enää oikein inspiroinut minua. Tuohon olen suhteellisen tyytyväinen vaikkei aivan vastaakaan sitä, mitä alun alkujaan ajattelin. Lisäksi nyt alan panostamaan tuohon videointiin, niin saatte katsella muutakin kuin vain samanlaisia kuvia. Ja tietty alan toteuttamaan itseäni kameran kanssa selkeämmin, yeah? Sain tallin siivottua aikoja sitten, mutta kuvaamani video on vielä hieman vaiheessa näin jälkieditoinnin kannalta. Myönnän, että olen laiska tai vaihtoehtoisesti huono organisoimaan juttuja. Saati aikataulu, se menee aina aivan nurin aamusta jo. 

Tänään olisi tarkoitus laittaa Henry Förstin selkään toista kertaa. Henryhän siis on 11v ei-mitään-sukua velipuoleni ja ratsasti ensimmäistä kertaa torstaina. Onhan isäpuolellanikin ollut jo kauan hevosia ja Henryllä monet mahdollisuudet ratsastaa. Eipä ole herran ilmeisesti vain uskaltanut, ennen kuin osaksi hänet sinne yllytin/ylipuhuin. ;) Let's see mitä tästäkin tulee. Ihan nättiä se oli siihen nähden, että tosiaan ensimmäistä kertaa hevosen selässä oli. Parantamisen varaa on istunnassa, jossa Henryllä oli komea etukeno ja avuista hienovaraisempia + ne selkeiksi. Aika paljon hän ohjasi ohjista. Mietin, että ponihan olisi aivan pro tuolle. Joku semmonen opetusmestari, sillä onhan Försti hiiitusen iso 146cm poitsulle.. :D Sekä nimenomaan se opetusmestaruus, ei siinä mitään. Försti kyllä opettaa hyvin käsittelemään hevosia sekä nyt kun Henrykin on omistajana minun lisäkseni Hotikassa, tulee käsittelyä pakostikin - varsan siis. Velipuoli itse sanoi haluavansa tällä kertaa mennä ilman talutusta, sillä tavalla, että kuitenkin kävelen vieressä ja jos alkaa sujua niin haluaa mennä jo itsekseenkin jonkun verran. En laita tästä pyynnöstä pahakseni, sillä silloin voin paremmin korjata Henryn istuntaa oikeampaan suuntaan ja antaa hänelle erilaisia ohjausharjoituksia + palautetta paremmin! 

Vielä arvoituksena mietin millä ihmeellä saan velipuolen tajuamaan kameran käytön, sillä haluaisin kovasti itsestänikin kuvia Förstin selässä. Näkisi hieman paremmin mitä tarvitsee korjata, nythän siis harvakseltaan ratsastaessani arvon miltä näytän. 

Löysin koneelta tämmöisenkin. Taitaa olla se kerta, kun pakotettiin alku- tai loppukäyntejä menemään Loipella.. :D

Jännintä tässä jutussa on se, että Hotikka odottaa kyllä karsinassaan kiltisti kun Försti ei ole tallissa. Sen sijaan kun viimeksikin tulimme talliin takaisin ulkoa ratsastelemasta, alkoi jäbä mesoamaan sitä tahtia että olikin lopuksi etujalat kurkistusaukossa. Siinä vaiheessa tuli hieman semmonen olo että perkele, mikähän logiikka tuollakin tässä hommassa on. Onneksi Hotikka tajusi pienen ohjeistamisen jälkeen mennä takaisin karsinaansa ja rauhoittui seisomaan paikoilleen. Onni onnettomuudessa sinänsä, kun vältyttiin haavoilta eikä poitsu ontunutkaan mitään paikkaa. 

Eilen meillä oli vieraita iltasella enkä oikeastaan tehnyt mitään päivällä, lagasin vain koneella (ja tietty tallissa kipeänä) ja aloin koodaamaan uutta ulkoasua kotisivuille. Tarkoitus olisi yhdistää siis nuo vasemmassa palkissa olevat hevosten linkit sinne oleviin sivuihin aina. Katsotaan kunhan vain saan senkin joskus tehtyä. 
Nykyään alan ymmärtää todella hyvin vanhempiani heidän valittaessa kiireitä, sillä enhän minä itsekään ehdi tässä mitään sen pahemmin tekemään yhden päivän aikana. Olemaan tallissa ja jos en ole tallissa, joko kirjoitan postausta, koodaan sivujani tai vaihtoehtoisesti pienennän kuvia kuvasivuilleni. Ai niin, ja olen koulussa. Jee... 

Vielä loppuun SUURI kiitos 50 lukijastani! o: En suorastaan olisi uskonut niinkään monen kiinnostuvan tästä blogista. Kiitos todella, toivon että pienien muutosten myötä luette vielä jatkossakin blogiani sekä uusien lukijoiden löytävän tämän. 

4 kommenttia:

 1. Ihan mahtava toi banneri! En ookaan koskaan kenelläkää nähny viel animaatiota siinä. Haluan!

  VastaaPoista
 2. Pah mitään pakotettu, toi oli se kerta kun uskalsit ottaa raviakin pari pätkää liinassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla. :D Emmä enää muista itekkä mikä oli miltäki kerralta. Pitäis joskus tulla uudellee. ;))

   Poista