lauantai 8. joulukuuta 2012

Sometimes new things can be fun...

Taisin tosiaan aamusella jo kirjoittaa yhdestä sun toisesta. No, tällä kertaa minulla onkin postata sitä videomateriaalia - tosin vain kun Henry ratsastaa. Itse en Förstin selkään ehtinyt sitten lainkaan, kun äitini jo tuli hoputtamaan Hotikan pesuun. Mitähän minä pyöreästi sanoisin Henryn tänään ratsastaneen.. Ehkä puoli tuntia? Ihan hyvähän sekin on toiseksi ratsastuskerrakseen koskaan. Katso toki video alta ja lue sitten minun kommenttini asiasta. :)


Video on hieman sumea näin pienemmässä koossa, mutta ainakin Tubesta katsoessa hd'llä se oli ihan ok. Jätetäänkö se suurempi arvosteleminen huonosta valosta jne. muualle, sillä tiedostan ne itsekin täydellisesti enkä jaksa pysty asialle tässä vaiheessa pahemmin mitään tekemään. Manuaalilla siis pelaan kun videoita otan, joten en vastaa siitä tarkennuksen laadusta niin perustellisesti. Siihen nähdenhän Henry ratsastaa hyvin, että toista kertaa elämässään hevosen selässä. Ikää on se 11v, hevonenkin no.. :D Tähän tarkoitukseen melkein sopiva, ravuri kun on. Tuo alku on tosiaan aika karua katseltavaa, mutta parantaahan se poitsu loppua kohden. Eikä edes montaa kertaa tarvinnut muistuttaa asioista!

Förstin varusteista vielä sen verran, että niihinhän kuuluvat suitset joissa ei ole kuolaimia. Hienosti Tiinan kanssa aikoja sitten ulkoistettiin ne eikä tuo edes maastossa ole niitä tarvinnut, joten jäänyt vähän sille tielleen.. :) Ohjat on kiinni turparemmissä ja sitä alempaa hihnaa turpiksesta ei löydy ollenkaan, koska häiritsee herraa kovin, ettei työskentelystä tule mitään. Satula on, mutta ei kyllä sovi Förstille. Niinpä tilasin ratsastusvyön Globukselta ja toimittanut virkaansa oikein hyvin! Sinne alle laitan satulahuovan ja joskus BOTin minipeiton aivan alimmaiseksi. Ratsastusloimea meillä ei taida edes olla, tai no varmasti on jossain varastossa, muttei mielenkiintoni ole riittänyt kaivamaan sellaista. So, tarvittaessa jätetään ratsastelut kovalla pakkasella väliin tai laitetaan fleeceloimi viritetysti. Försti tuskin siihen kuolee, jos hallittu ulkoilu selästä käsin jää toisinaan vähemmälle. Kyllä sen naamasta huomaa, ettei tuo siitä millään tavalla nauti, mutta tekee juuri miellyttääkseen ja saadakseen herkkuja. Olen ehkä sen virheen tehnyt, että palkitsen sitä turhankin usein. Toisaalta ennen tuo ei antanut kiinni sen jälkeen jos olit teettänyt töitä herralla, nykyään antaa viimeistään kun makupalan kanssa. Edistystä. Eikä naama tänään ollut samanmoisella norsun peffalla kuin yleensä. Ja juu, nuo hienot aivan liian nopeasti ja huolimattomasti käärityt pintelit takajaloissa. Ja tietenkin etujaloissa jalkavaivaisella - jonka vaivana kylläkin takajalka - on BOTin harjoitussuojat.

Iltasella vielä tyydyin kuvaamaan Tuplaa kehnossa valossa, mutta sentään yritin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti