lauantai 29. joulukuuta 2012

Videopostaus

Tänään kaivelin vähän koneen syövereitä ja ajattelinkin jotain videopostausta tehdä. Inkusta on muutama video, muttei voi sanoa, että ne olisivat mitenkään nättejä. Lisäksi löysin vielä muutaman kuvasen siitä, joista oikeasti tykkään ja jotka osoittivat potentiaalia (treeniä ja hiomista kuitenkaan unohtamatta) koulu- sekä estepuolelle... Toisaalta olen onnellinen päätöksestä, toisaalta se taas kaivelee toisinaan minua - etenkin kun katselen näitä videoita ja kuvia. Kyllähän Inkkuun omalla tavallaan kiintyi kuuden vuoden aikana ja se on näin kuvina ja videoina kiva heppa, mutta pitää myös muistaa se todellisuus mikä iski useammin vasten kasvoja kuin olisi tarvinnut. Kuten sanoin, ne videot eivät laadullisesti. Mietinkin pitkään muutenkin kehtaako näitä julkaista ja päätin, etten julkaise niitä.. :D Ainakaan vielä. Ja nää kuvatkin julkastu varmaan 20 kertaa täällä, mutta kerrataan vielä.

Mutta eilen kuvailin sitten videota Niilon leikkimisistä. Videot on osin aika pimeitä, mäkin tykkään tästä talviajasta kun valoa ei ole nimeksikään tarpeaksi mihinkään. Aina saa säätää kaikkea ylimäärästä, että edes jokin onnistuu. Pitää nyt harjoitella tätä videoimista, jospa vaikka olisin kesällä suurin piirtein kartalla hommasta. Sitten tulisikin paaaljon videomateriaalia ja kuvia! o:


Lisäksi videoin hieman Tuplan ylikierroksia. Sillä tuntuu menevän aina iihan totaalisesti yli, kun saa herkkuja ja silmät on pullahtaa päästä.. Aa ja sinne eksyi vielä Nilpertin kerjäämistäkin. Heh, se on aika veikee otus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti