keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Huominen on pitkä käsite

Huominen tosiaan hieman venyi minun kohdallani. Olen tainnut lykätä postausta, koska en ole jaksanut ladata kuvia koneelle kamerasta. Sekin nyt sitten tehty ja onnellisesti kirjoittelen muutamasta viimepäivästä. Niihin on mahtunut aikalailla kaikenlaista! 

31. joulukuuta 2012 Hotikka hommasi itselleen vekin jalkaan. Mielenkiintoista tässä on se, että se on ulkopuolella jalkaa = hevonen tuskin on sitä itse aiheuttanut. Vaihtoehtoja on aikalailla kaksi, joista toinen miljoonasti todennäköisempi kuin toinen. Försti voi siis olla tämän takana, sillä se kerran pomppasi pikkusta päiten. Haavaa on nyt kaksi kokonaista, melkeinpä kolme, päivää höösätty ja laitettu sidettä ja pinteliä. Se ei kyllä ollut moksiskaan siitä, kun pinteli kääräistiin jalkaan. Eikä siitä siteestäkään, normaali terveysside haavaa vasten ja siihen pinteli päälle pitämään sitä paikoillaan. Mitään mömmöjä ei haavaan laitettu. Olisihan sitä voinut kuvitella, että se lähtee pomppimaan ja potkii yms. kun jalassa on uusi juttu. Sille ei todellakaan oltu opetettu mitään jaloissa olevaa.. :D No, tietääpähän ainakin tulevaisuudessa sen jättävän pintelit ja suojat rauhaan (ej tosin jo asia erikseen).. 



Nyt kun käytävälläkin on joutunut toisinaan seisomaan kaksi kertaa päivässä parhaimmillaan ja muutenkin vähintään sen kerran, on herra alkanut hieman testaamaan pääsisiköhän irti naruista. Harmi, että narut kestivät jykevän suokkitammankin venkoilun, joten tämä pikku veijari ei ole menossa niistä mihinkään... Vaikka kyllä se siinä vielä nätisti seisoo. Harjauksessa kun liimattu lattiaan, väistää pyytäessä nätisti. :) Eli on aihetta olla ylpeäkin siitä. 

Lisäksi eilen sisäälle otto olikin liian hidas Hotikan mieleen. Juuri kun heiniä sisään kärräsin - toki sen olisi voinut myöhemminkin - niin heppanen päätti ponkasta portin kohdalta. Oli pudottanut ilmeisesti ylimmän langan, kahvasta kiinni ja alas tms. Ja kahden alimmaisen yli se ilmeisesti hyppäsi. Pikkuvelipuoleni (Hotikan toisen puolikkaan omistaja) siitä sitten hyvin nopealla toiminnalla otti hevosen kiinni ja venasi minua pihassa, että tuon narun ja otan Förstin sisään. Ei se jalka siis kauhean kipeä ole.... :D

Söpö muuli :DD Vasemmalla miltä aitojen pitäisi näyttää ja oikealla miltä portin pielus näyttää. Heh,
let's korjataan kevällä !


Taas aihe siirtyy säähän, koska täällä suht etelässä on ollut ainakin sangen lämmin. Täälläkin nyt tosiaan muutamana viime päivänä pidellyt plussan puolella ja vettäkin satanut. Innostuttiin sitten eilen velipuolen kanssa lumisotaa takapihalle kisaamaan. Oli kyllä metkaa, en muista koska viimeksi mennyt lumisotaa! Suosittelen lämpimästi kaikille vanhemmillekin, sillä se piristää kyllä aikalailla. Itse ainakin nauroin enemmän kuin heittelin palloja. Pettämätön sihti, joka takaa useamman hudin kuin osuman, laittoi pallon osumaan pariin kertaan veljen takamukseen ja viimeisenä se vielä sujahti saappaaseen sisään. Eikös se ole sukkakorista 3p? ;)

Ja toivotaan menestyksekästä uutta vuotta 2013 kaikille. Teittekö uuden vuoden lupauksia? Itse en ainakaan, sillä ne tuppaa vähän jäämään ensimmäisen viiden minutin aikana... :D
ps. Ei vitsit Saksassa/Ranskassa +5, tahtoo sinne...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti