lauantai 19. tammikuuta 2013

Shopping and what I want...

Onko nämä taas niitä päiviä, kun olisi valmis ottamaan jonkun toimivan automaattihepan, jonka kanssa ei tarvitsisi tapella mistään.. Kyllä on, mutta tiedän tämän menevän kuitenkin ohi, kunhan tulee sellaisia päiviä kuin eilinen. Ehkä eniten tässä minua lannistaa Hotikan todella outo käytös  tallin edustalla ihan muuten vain hengaillessa. Pitäisi joskus kokeilla lähteä sen kanssa ihan vaan kävelemään tuonne tielle ilman Förstiä. Toisaalta se on kerran hypännyt pystyyn narussa, pari kertaa ollut sellainen olo että seuraavaksi keulii. Muistaakseni tänäänkin yritti hieman leikkiä kynttilää, jäipä onneksi ajatuksen tasolle vain.

Aamulla karsinasta tultiin astetta vauhdikkaammin aamuisella, mutta mentiin me sitten takaisin ja tultiin nätisti. Sen sijaan tänäänkin herra oli käytävällä, pakko kehua pitkästä pinnasta (ja koputtaa samalla puuta) sitä. Onhan se sentään n. 20min käytävällä ja jää nätisti odottamaan vaikka menisikin valjashuoneeseen hakemaan jotain. Tänään kaviot olivat eilistä helpommat, alkuun ei meinannut millään nousta, mutta kun nousi niin muutaman nykäsyn (ja sitä myöten komennuksen) jälkeen lopetti. Sitten nojasi ja nojasin takasin - ikään kuin tökkäsin samassa - ja tämän jälkeen seisoikin omilla jaloillaan. Haavaton takajalka oli myöskin aikamoinen nykijä, mutta rauhoittuihan sekin lopulta.

Kuopimista esiintyi kaksi vai kolme kertaa, tänään lopetti jo toisella kerralla äänellä ja ensimmäisellä jouduin äänellä komentamaan sekä läppäisemään rinnukseen mikä nyt onkaan. Peruutus moitteetonta, väistämisessä ensimmäisellä yrittämällä meni hieman eteenkin, mutta korjasi hyvin muita siirtymisiä.

Lisäksi kun meiltä juuri pääsi loppumaan valjasrasva, niin päätin sitten tilata sitä lisää. Kauhea inspiraatio puunata noita varusteita... :o Näistä tuotteista ei ole sen pahemmin havaintoa, mutta kokeillaan. Suht edullisesti ainakin. :)

 
       Nahkarasva  Hööks  9€                            Kaviorasva Hööksiltä 14€ ;)

Muistin tässä samassa sen karvakiillotusaineen, mutta jääkööt nyt toistaiseksi. Ostelen sen sitten lähempänä näyttelyitä ja semmoisia. Sellaisia juttuja! Hitsit, mulla on nyt taas jotenkin niin outo olo - en vain osaa selittää sitä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti