perjantai 25. tammikuuta 2013

Nilpertti tallissa

Koska ei ole hevosten kanssa sen koomin mitään ihmeellistä tehnyt, tulee tästä aika kissapainotteinen postaus. Tietenkin Hotikka on ollut aikalailla joka päivä käytävällä, toisinaan niin että äiti pitää ja toisinaan ihan naruissakin muistutuksena. Ollaan myös tutustuttu pesarissa vaanivaan letkuun, mikä on ihan okei jos se ei koske - tai sylje sitä ällöttävää märkää juttua päälle.. Tietty jos se märkä juttu on ämpärissä ja ollaan häntäpesulla, mami turvallisesti pesemässä ja vahtimassa vieressä ettei mikään mato hyökkää kimppuun, on asia jo paljon helpommin sulateltava.

No, lähdettiin sillä liikkeelle, että poitsulla on kova jano kun tulee sisältä, ja pesarissa letku päälle ja poitsu saa omia aikojaan tulla tahdillaan juomaan ämpäristä johon se letku syöksee sitä märkää läpinäkyvää juttua, jota myös vedellä kutsutaan. Nojuu, tietenkin se turpa pitää tunkea siihen letkuun kiinni niin, että vedet menee pitkin naamaa. Eipä oikeestaan ihmeempiä siis.

Sen sijaan "järjestin" photoshootit talliin Nilperölle, joka vaikutti ihan iloiselta kattiselta siihen hommaan. No olihan se sitä, suht kivaa jälkeäkin kun saatiin lopulta. :) Tässä nyt siis lähinnä vain kuvia, kun ei ole juttuakaan kirjoittaa.



Hitsit, onpas mulla hyvä persus!


En irti päästä koskaan... 

As I said... ;)

And still catch it !



Näin mä loikkaan kun tiikeri konsanaan.
Sori värit, oli automaatilla valkotasapaino ja heitteli pahasti. En oikein löytänyt optimaalistakaan säätöä
nopeasti selattuani kaikki mahdolliset läpi (tietenkään en jaksa säätämällä säätää) joten sai luvan
kelvata!



Poika, joka leikittää kissaa ja hakkaa munapeliä (y)
Eiköhän nää kuvat vähän selvennä tota meitin Niiloa. Siis sehän on tyttö, jos joku ei vielä tiennyt.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti