tiistai 15. tammikuuta 2013

Sanotaanko, että vihdoin olen kipeä. Jonkun aikaa ollut olo, että tulisi kipeäksi mutta nyt vasta. Äitillä kaikki oli kipeitä pari viikkoa sitten, välipäivinä. Heillä oli päälle 38 asteen kuumeet ja kaikki, mutta minullapa on olo kuin katujyrän alle jääneellä ja kuumetta ei ole nimeksikään. :) Vihdoin nyt iltapäivästä olen siinä kunnossa, että kouluun asti pääsisin. So yehaa! Tänään pääsen jo tallinkin siis. ;)

Kirjoittelen epätavalliseen tapaani nyt iltapäivällä, sillä olen kuolla tylsyyteen. En keksi oikein mitään mielekästä tekemistä, joten aloitanpa selaamalla kaikenlaisia kuvia. Lisäksi haluaisin hirmuisesti mennä kuvailemaan ulos, mutta arvatkaapa vaan... En taida. Sen sijaan suorastaan hingun päästä siivoamaan karsinoita ja tekemään kaikkea muutenkin.

Lauantaina olin kuvaamassa Kaisaa ja Masaa. Viimeksi maneesissa ei tullut kivaa jälkeä, sillä MP'llä oleva maneesi on hyvin pimeä ja luo omat haasteensa kuvaamiseen. Nyt mukanani oli jalusta sekä kamerassa kiinni valovoimaisempi 50mm/1.4. Tällä sain jo paljon parempaa jälkeä viime kertaan verrattuna, ja saatoin itsekin olla tyytyväinen kuviin. Kaisa varmasti on kirjoittanut siitä enemmän blogiinsa, joten ylempää löytyykin linkki sinne.

Heppojen kanssa en ole pahemmin puuhannut, koska kipeänä ja postauskin jäi laihaksi... :D Huomenissa sitten!

1 kommentti: