torstai 29. marraskuuta 2012

Teksti without otsikko

Hitsit tuota pimeyttä. Tuntuu, että aikaa ei juurikaan ole, koska kaikki asiathan tunnetusti pitäisi tehdä valoissassa, right? Ehkäpä pitäisi siirtyä virittelemään valoja ympäri tonttia, että näkisi eteensä minne vain meneekin. Tai sitten turvaudun otsalamppuun.

Edistys poitsun kanssa on ollu aika hurjaa vauhtia. Olemme päässeet jo ensimmmäiselle pesulle sekä jätkä oli ensimmäistä kertaa kiinni molemmilta puolilta. Ikäähän sillä on vasta puoli vuotta, eikä raukka pihattoon päässyt myöhäisen ostoajankohdan takia. No, kyllä minä treenaan ja puunaan. <3

Muuten kaikki sujuu lähespä moitteetta, paitsi itsenäisesti eteenpäin kulkeminen. Noo, meneehän se tietty työntämälläkin esimerkiksi pesukarsinaan. Positiivisena yllätyksenä sekin on alkanut postauksen kirjoittelun aikana parantua, siltähän alkaa löytyä moottoria ja luonnetta! Jep, varmaan 4 päivä kun koetan tätä epätoivoisesti kirjoittaa ja lopputulos on silti yhtä huono kuin olisin vain kirjoittanut silloin viikko sitten epäinspiraatiossa kaiken. Toisaalta kun fiilikset on hyvät, niitä on vaikea laittaa "paperille" kun taas toisaalta nimenomaan fiilikset eivät ole hyvät - kiitos pimeys - jolloin ei myöskään kiinnosta sen pahemmin kirjoittaa. Tai ehkä minulla on joku hyyyvin pieni joulufriikkeys iskemässä? o: Jospa stressaankin joulua ja sen takia kaikki on niin hirveän kankeaa.

No, oli miten oli.. Tänään sitten aloitin joulusiivouksen. Päivän saldoksi tuli loimen pesu, kahden oven pesu ja karsinan seinän pesu käytävän puolelta. Se on niin kauheassa kunnossa sisäpuoleltakin, kun eräs osaa kuitenkin seinille paskoa. Vielä olisi kolmen muun karsinan käytävän sivujen pesu, valjashuone ja pari loimea. Sitten pääseekin jo laittamaan tallin täyteen joulukoristeita ja kaikkea virikkeitä polleille :D Täytynee kirjoittaa / postata kuvia kunhan saan jonkinlaista inspiraatiota tai vaihtoehtoisesti jouluisesta tallista sitten. Miten, kiinnostaisiko teitä nähdä joulusiivouksen jälkeinen talli?

Kuvia siis ensi kerralla, adios amigos.

1 kommentti:

  1. Täällä ois ainakin yks mielenkiinnolla odottava, jos meinaat ton joulusiivouksen tehdä & ottaa tallista sitten kuvia! :)

    http://varjoista-tahtiin.blogspot.fi/

    VastaaPoista