maanantai 29. helmikuuta 2016

Vetoja Ertikalla ja Tihurilla

Tiina tuli lauantaina ja sunnuntaina tallilla käymään. Lauantaina ajettiin Tihuri gramaaneilla ja sehän toimi taas aivan loistavasti niillä ja saatiin sitä, mitä haluttiinkin - rentoutta ja selkää käyttöön. Äidin kanssa ajettiin vielä Jotuurilla käyntiä vähän alle tunti ja Hotikan Vesa kävi ajamassa.

Sunnuntaina oli tarkoitus lähteä Riihimäkeen hiitille, mutta kuinka ollakaan kaikki ei ihan onnistunut. Ensin ei meinattu saada Tihuria kyytiin, sitten kun ylemmältä taholta tuli päätös että ei se sitten lähde mukaan, lastattiin Ertikka. Alettiin käynnistämään autoa ja naks, ei lähde käyntiin. Yritettiin useampaan kertaan käynnistää mutta ei. Eikun hevonen pois kopista ja karsinaan. Päätettiin sitten Tiinan kanssa ottaa vetoja kotona ja laitettiin Ertikka hiittikärryjen eteen sekä Tihuri satulan alle. Pätkiä reissusta alempana. Pohja olisi voinut olla vähän parempikin, sillä nyt hevoset eivät aivan saaneet tarvittavaa pitoa kunnon suoritukseen.


Ertikka yllätti positiivisesti, sillä se vastasi vedoissa hyvin Tihurille. Vaikka Spedellä onkin vauhtia enemmän tällä hetkellä vielä kuin Ertikalla, oltiin positiivisesti yllättyneitä tammasta. Nyt sen peräpää on alkanut saamaan oikeaa muotoa ja ehkä se kohta ymmärtää alkaa levittämään niitä takajalkoja, niin se ravikin sitten sujuisi inasen paremmin. Ainakin se muutaman pätkän vähän enteili sellaisesta. :) Ja kunhan nyt vaan kelit salisi ja päästäisiin hiittaamaan säännöllisesti. Sekä tietysti kun vaan kalusto saataisiin kuntoon ja radalle!

2 kommenttia: