maanantai 29. helmikuuta 2016

Treenisessio: Ertikka ja Tihuri

Riina ja Veera ratsasti nämä kaksi kimpassa ja hevoset pääsivät vähän irrottelemaan ja kisaamaan keskenään ilman askellajirajotteita. Molemmilla tuntui olevan hauskaa, siis niin kuskeilla kuin hevosillakin. Lenkki koostui käynti- ja hölkkäosasta sekä kahdesta laukkavedosta harkkaradalla sekä viidestä vedosta urku auki tiellä. Käskin Veeran pitämään Tihurin ravilla yhden vedon tiellä, jotta hän saisi kokeilla vähän montea. Ertikka vaatii tukea niin paljon, että selästä sillä on vaikeampi mennä ravia sekä sen aivoissa ratsastaja = saa laukata.

Tihuri on yleensä pessyt Ertikan mennen tullen noissa nopeushommissa, mutta kaikkien yllätykseksi kahdella viimeisellä vedolla Ertikka laittoikin ihan kunnolla vastusta ja viimeisellä jopa "voitti pelin". Tekee hyvää sen kilpavietille, joka vihdoin on kunnolla herännyt!

Hauskaa tässä on myös se, että Riina on ihan tykästynyt Ertikkaan ja Veera Tihuriin. Veera jaksaa aina ylistää, kuinka Tihuri jaksaa mennä ja kattila alkaa porisemaan aina alla.. Ertikka taas on hauska veijari, joka jaksaa yllätää aina kun erehtyy luulemaan ettei se siihen pysty. Sen kehitys viimeisen vuoden aikana on ollut huima!

Kuvasadon pariin, mikä on suosikkisi?

#1

#2

#3

#4, anteeks Veera mut sun ilmees kruunas


#5, "Se ravi tuntu siltä et se lentäis" 

#6

#7

#8

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti