sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Kauneus ja terveysmessut (:

VAROITUS! Luvassa pikapostaus - without pics - armottoman väsymyksen ja huomisen heräämisen takia.... :'DD
----
Aamu alkoi n. kello 07.00, sillä juna lähti 08.26 ja no.. Ylläri että kun vr'llä kulkee niin aina saa venata jossain kohdassa. Juna sentään OLI ajallaan, kunnes ennen Riihimäkeä tuli joku puolen tunnin viivästys. Se siitä ajoissa olemisesta... (: Noo, Pasilaan päästiin mikä tietty oli se pääasia.

Pakko sanoa, että nää messut oli täys pettymys mulle! Siellä ei kauneus-puolella ollut oikeestaan muuta kun kasa erilaisia kynsituotteita joka kojussa. Ei sen puoleen, se oli ihan ok mulle, joka rakastan kynsien laittoa, mutta entäs ne muut? Ne jotka ei niistä kynsien laitosta niin välitä, vaan vaikka hiuksista. Heille tosi kuiva messu kerta kaikkiaan. Siellä oli myös jotain muotijuttuja, jotka ei ainakaan tämän ikäistä niin jaksanut kiinnostaa. Joko hintansa puolesta tai eivät miellyttäneet silmää. Oltiin me jopa ihan 1,5h messuilla ja lähdettiin hiihtelemään sitten pois.

Asemalla venailtiin junaa joku 30-45min ja siitä sitten ikuisuudelta tuntunut junamatka takaisin kotiin.. (: Kamera oli mukana, muttei muistikortti (toisessa rungossa) - joten eipä ole kuvia..

Mutta positiivistä sinänsä, että ehdin sitten aikaisen lähdön takia tallillekin taas tänään. Försti oli ihan pelle-tuulella, se vain säikkyili menemään kaikkea mahdollista ja mahdotonta. Ohjelmassa oli tänään juoksutusta, joka myös onnistuikin. Jälleen suunnitelmani pitivät, jee!

Ensin mentiin ihan liinassa pienemmällä kehällä käyntiä 5min / suunta. Sen jälkeen päästin hevosen irti ja homman tuntui tietävän, sillä juoksi nätisti kehällä (niin suurella kuin pystyi) niin kauan kuin pyysin. Toinen suunta tuotti hieman ongelmia, herra lähti kiertelemään pitkin poikin, mutta saatiin me muutama onnistunut kierros lopulta ja lopeteltiin juoksemiset siltä osin siihen. Lopuksi otettiin vielä perussöpöilyä ja käyntiä ympäri tarhaa. (:

Tallissa annoin sille vielä melassivettä, jolla se sitten sotki koko tallin käytävän.... Joo, kuvia laitan huomenna. Tosiaan nyt hieman väsyttää jo pelkästään se tieto siitä, että kaara lähtee 06.30 kohti Vermoa.... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti