torstai 18. lokakuuta 2012

I cry, just a little When I think of letting go....

Oli pakko heittää tää "elämäsi diili - niilo!"
-kuva tänne ! :'DD Pikkusen rasittava otus
välillä..... 
Sori heti alkuun kämäsistä kuvista, se kameran ottaminen tallille on vaan vaativaa...... :'DD iPhone hoitaa !
---
Nyt kun tosiaan toistaiseksi vaan yksi hevonen (tulossa varmasti muutosta ihan lähiaikoina, kovasti toivon niin) ja jos ei ole niin laitanpa sitten itse asiat alulle - jälleen. :)  Huomenna minulla on varmasti jotain, mistä infota. Sen lupaan, sillä olemme päättäneet yhdessä Tiinan kanssa hommata hevosen ja nythän sitten vain etsitään sopivaa, josta puhua sitten porukat ympäri.... ;) Pari ihan hyvän olosta me ollaankin jo löydetty. 

Olin siis eilen Leksailemassa ja voi vitsit, tykkäsin ! Käytiin semmonen pieni 30min maastolenkki näin alkuun. Kuten arvata saattaakin, sää oli kurja vaikka kuinka oli luvattu keskiviikosta viikon ainoaa pilvistä päivää ilman sitä turkasen sadetta. Jotkut toivoo, että lumi tulis jo ettei satais aina vaan vettä. Ite oon kyllä sitä mieltä, että kivempi vesisade on kuin lumi ja pakkaset... Hrr, tulee ihan kylmä niitä aatellessakin jo! 

Olin ylläri, mutta juu, tallilla sitten loppuillan yhdestä kaheksaan. Tiinakin pääsi oman syyslomansa johdosta ja saatiin itseasiassa mökkiä lämmittäessä tämäkin idea. Tai no, kai Tiina oli sitä siellä Ypäjällä jo kauemmin pohtinut ja nyt vain kertoi siitä minullekin. Mutta juu, infoan siitä toki mikäli homma vaan onnistuu. (: Päätettiin vihdosta viimein yhdistää tarhat, eli tehdä julmetun iso yksi tarha tälle lonely riderille, joka niissä toistaiseksi yksin asustaa. Vähän on pappa 12v ollut ihmeissään etteikös siinä nyt varmasti kulje jotain lankaa... Vähän on ollut porttikin herralla hakusessa, vaikka onkin samalla paikalla mitä isossa tarhassa se olisi ollut. Noo, eiköhän tuo tajua homman sitten joskus edes. 

Keskivaiheilta projektia, takaa langat jo poissa (:
Försti on siitä ihana, että sitä voi pitää pihassa vapaana eikä lähde minnekään. Onhan meillä tallin edessä se varmistusaitaus tietty, missä se vapaana saa ollakin muttei se paikkoja tallissa paskaksi laita, vaikka olisi vapaa kulku sinne ja ulos. Keskiviikkonakin kun kerta satoi, päästettiin herra vapaaksi ja avattiin tallin ovi. Sinnehän se paineli ja kiersi eka tallia eessun taas. Lopulta se rauhottui katselemaan tallin ovelta mitä ne kaksi siellä taas oikein puuhasi. Hyvin se jaksoi katsoa koko erän Tytöt vs. Langat. Sadekin jo lakkasi erän loppuun mennessä ja kun tolpat oli ilman lankoja, uskaltautui Förstikin ulkosalle tutkimaan aitausta ilman aitoja. :D Kujan päähän se käveli ja ihmetteli kun hiekka loppuikin eikä jatkunut, korvat tötteröllä paineli tyytyväisenä käyntiä menemään. Lopulta tuo löysi tiensä avonaisen heinäpaalin luo.. Eipä raukka tajunnut, että saapi vähemmän iltaheiniä jos omin päin menee jo aloittamaan. 

Tästä varmaan voi vähän hahmottaa kuinka suuri se on....

Tarha kun saatiin valmiiksi, iskettiin itse asukas sinne. Eka se pujotteli kaikki ne kaksi tarhaa erottaneet tolpat ja sitten se tyytyväisenä löysi jälleen jättämänsä heinät kaukalosta... Otettiin se sitten sisään kun saatiin karsina siivottua. (: Ihan tyytyväiseltä vaikutti. Pestiin me jäbä lisäks vielä, siitäkin se niin kovin tykkää... :DD


Tänään käytiin sitten moikkaamassa Loipelia ja sen uutta tallipaikkaa. Pakko sanoa, että varmasti tulee upea paikka, kunhan saavat valmiiksi vain. Hienot maastot oli ainakin. Kentälle ei viitsitty sateessa ängetä, koska Loipella on jalat piikitetty vanhojen vaivojen vaivatessa ja käyntiä vielä viikko luvassa. Aika pirtsakka on tuokin tapaus 16-vuotiaaksi. :) Suunnattiin siitä sitten Niinan kanssa meille ja alettiin pesemään Inkun vanhaa karsinaa. Onneksi pestiin... Oli se aika paskanen suoraan sanottuna. Niinan piti lähteä suunnilleen puolivälissä, mutta jatkoin omin päin loppuun. Hinkkasin matot jopa mäntysuovalla ja nostin ne paikoiltaan ja pesin altakin... 
Joo vähä turvetta ja vettä... Ei ollu ees paha tulva
 tässä kuvassa. :) Onneks ei paljoo mennyt
tota turvetta tonne viemäriin.
Ainakin käytävälle saatiin hyvä sotku aikaiseksi ! Tossa kuvassa aika hyvin noi matot näkyy. (: Ne on ainakin meillä auttanu pitään kuivikkeet paikoillaan, vaikka aikamoisia hyrriä on tallissa asunut. Yksi karsina on ilman mattoja, syytä en muista, mutta siellä Ertikka kun majaansa piti niin olihan se aika kalju keskeltä.. :/ Kuvassa näkyy myös tuo toinen karsina, joka olis takoitus hinkata. (:
Lopputulos ! (:
Försti käytävällä puunattavana (: 


Välillä Förstikin kyllä osaa olla rasittava, sillä tänään se käytävällä ollessaan osasi kyllä ärsyttää tavalla ja toisella. Yleensä se on aika miellyttämishaluinen polle, eikä turhia pelleile. Nyt kun letitin sen harjaa ihan oman harjoituksen takia, piti sitä päätä välillä vähän hinata ylös ja alas. Se pelleilee myös suullaan, kun on käytävällä - tällä kertaa osasyynä kenties odottamassa ollut melassivesi ja omenat? Se on ihan hulluna melassiveteen. :DD Muut meidän tallissa (Tihuri ja Inkku) ei ihan tajunnut tota melassiveden ideaa, mutta Försti vanhana ravurina kyllä tietää. Ja se vauhti millä se sitä kitusiinsa kiskoo... 

Pakko se on kai myöntää, että Försti muistuttaa jokseenkin puoliveristä. Hyvin etäisesti, mutta kuitenkin. 


Pakollinen turpapällistys.. 
Ja tyytyväisenä mussutti heiniä päivällä (:

 Oh my tänne loppuun eksyny vielä kuva musta huuhtelemassa seiniä.. :DD Hyvät noi crocsit tossa hommassa, pikkusen oli märkä fiilis ton jälkeen.. Väsynytkin jo tässä vaiheessa iltaa homman jälkeen. Nukkuminen on lempipuuhaani, se vain oikeasti on kivaa. Do not know why.. Huomisiin.

5 kommenttia:

 1. Mikä kamera & putki sulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää tän postauksen kuvat on tosiaan kuvattu ihan puhelimella, mutta normaalisti kuvailen Nikon D300s ja siihen on sitten Sigmalta 70-200/2.8 ja 50/1.4 (:

   Poista
 2. Voi Anni ku sul on niii kiva blogi!:) Ja noi elukat, vooii♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :DD Tosi kivoja.. Joskus vaan niihinki menee hermot, harvemmin mutta kuitenki (:

   Poista
 3. hankitteko sen hepan tiinan kanssa?:)

  VastaaPoista