tiistai 10. tammikuuta 2012

Uudenvuoden lupauksia ja lunta ♥

Aaaa jäänyt taas postailu vähäsen, lupaan siis parantaa ainakin vuodeksi 2012 sen puoleen blogiani. :) Toisaalta uskon tulevalta vuodelta jopa paljon postattavaakin, tulossa on ainakin kattava postaus tallista ja varmaan loimivalikoimastamme... Jos se siis on julkaistavassa kunnossa! :'DD Tosiaan meillä saattaa hyvin olla jopa kymmenisen vuotta vanhoja loimia, vaikka toisaalta eipä noita kauheasti loimitellakkaan kun on kylmäverisiä ja tuo lämppäri - joka ilmeisimmin tykkää kylmästä tai jotain, kun kerta tahtoi muutama talvi sitten jäädä neljäksi yöksi ulos yksikseen. Tylysti käänsi perseensä, kun meni hakemaan ruunaa ja luimisteli ettei ole todellakaan tulossa..

Jos ei muuta postailen kuvausreissuistamme med Niina ja muutenkin perustylsästä arjestani. How boring life can be... Nytkin vain viikko käyty koulussa ja olen jo loman tarpeessa. Ei näin.. Sitten vain laskemaan viikkoja hiihtolomaan!! (: Tai no siis eihän arkeni - ainakaan koulussa - nyt niin tylsää ole, mentiinhän sentään ensimmäistä kertaa ever ruotsin LUOKASSA lumipallosotaa sillä välin kun opettaja oli monistamassa juttuja. No, mitä pienistä. Kaupallisten ryhmässäkään ei ihan hyvin tainnut sujua, kun torstaina porukkaa laitettiin eri kauppoihin ryhmissä etsimään hintoja ja muutama jätti väliin ja luokkaan jäänyt porukka oli saanut positiivistä plussaa opiskelustaan heti kun osa oli poissa.

Olen myös luvannut panostaa ruoan laittoon, eli mitä siihen sisältyy sitten taas on sitä, että laitan ruokaa perheelleni joka toinen viikko. Vanhemmat ovat eronneet ja isälläni äitipuoli tekee sen verran hyvät safkat ettei minua kiinnosta alkaa tekemään, mutta taas äidillä ateriaksikin kutsuttu syötävä tarvitsee jatkojalostuksen jaloa taitoa ja olen todennut helpommaksi tehdä ruoan itse. Saapahan päättää mitä syö ja se on parempaa + isäpuolikin sanoo, että tekemäni ruoka on parempaa kuin äidin! *Tuuletus*

Lisäksi minua osakseen stressaa, etten ole saanut aikaiseksi ottaa _yhtäkään_ talvikuvaa hevosista, kissoista tai koirasta! Kuten olen jo aikeisemmin tainnutkin mainita, on meillä 4 hevosta omassa tallissamme, 2 kissaa ja kultainennoutaja, jonka älykkyysosamäärä hipoo ainakin kahtasataa.. Naf ja toinen kissoista tuli juuri ylös ja aion hakea sen petiini nukkumaan - ei, se tulikin itse ja käpertyi peittoni alle. Tuitui ♥ Ehkä pääsen tämän kauhean tilanteen korjaamaan jo tämän viikonlopun aikana, jos vaikka ilmat tahtoisivat olla paremmat. Ne on tosiaan olleet ihan järkyttävät! Joka päivä noin kaksi tuntia ennen kuin koulu on loppunut, on alkanut armoton räntälumipaskasade. Se on yllättävän ärsyttävää tarpoa 10cm kerroksessa lunta samalla kun sitä sataa lisää suoraa naamaan. Lopputulos lähes poikkeuksetta on ollut litimärkä huonolla tuulella oleva ihminen, joka on visitoinut ystävillään 3/5 päivästä tästä viikosta! Näin asiasta toiseen.. Mutta hei en minä nyt kavereilla sentään ole huonolla tuulella. (;

Lisäksi pitäisi panostaa ihan oikeasti opintoihin. Ehkä Essi on minua kympin lukuaineiden keskiarvollaan inspiroinut tai jotain, mutta ajattelin kerrankin ihan oikeasti tätä. Eli seuraavaksi olisi vuorossa kirjan Kultainen kompassi lukeminen ja uutiset kolmella kielellä: suomi, ruotsi, englanti!

Ja kun minulla ei niitä kuvia vielä tältä vuodelta oikein ole niin laitetaanpa viime talven kuvia muutama. (:

2 kommenttia:

  1. Ihunia kuvia <3 Kympin lukuaineiden keskiarvo Ö.ö Siis oliko sillä jokainen lukuaine (itelläni niitä o about 14) täys 10? Onko sellainen mahdollista xDD Ja lumisotaa! ?? Sen jälkeen on tainnut olla jonkun verran siivoamista (ko)?

    VastaaPoista
  2. En muista tarkkaan paljonko meillä noita lukuaineita on, mutta 8. luokalla kun ollaan niin jo jonkun verran ja kaikki lukuaineet oli 10. Ihan oikeesti.

    Lumisotaa joo. <3 Kukaa ei kyllä siivonnu ja kaikkien kirjat oli märät mutta joo. :D

    VastaaPoista