maanantai 16. tammikuuta 2012

Oho, kerrankin oli jännä päivä.

Hei taas! :) Päivän olin koulussa kello kahdeksasta puoli yhteen - tai no oikeastaan kahteentoista asti. Sitten suunnattiin bussilla kohti Hämeenlinnaa, jossa oli tarkoitus mennä seinäkiipeilemään valinnaisliikan kanssa. Mentiin bussilla keskustaan, vaikka olimme sopineetkin tapaavamme ohjaajan kahden aikoihin rautatieasemalla. Siihen oli kuitenkin pari tuntia aikaa, joten hyödynsimme ne kiertelemällä hieman kaupoilla ja käymässä syömässä kahdeksan hengen poppoollamme! :'DD Vaikka syömisestähän ei oikeastaan mitään meinannut tulla, kun kikateltiin siellä vain. Paikkahan oli Kauppakeskus Linnan Hesburger! ♥

Käytiin jo ennen syömään menoa Jeanshill'issä jossa on loppuunmyynti, mutta hei teimpä sieltäkin parit löydöt ja käytiin nyt illemmalla ostelemassa ne - isän lompakosta tietenkin. ♥ Ohessa kuva tämän päivän ostoksista, kuvaa klikkaamalla saat sen suuremmaksi. Vaatteet näyttävät muuten armottoman isolta tuossa, mutta päällä ne eivät sitten olekkaan, weird. Tai siis joo, olenhan mä iso ihminen sinänsä kun pituutta on kuitenkin se 168cm. Omasta puolestani kun voisin olla laihempikin/pienempi ympärysmitallisesti kuin koko M. Ehkä tämä tästä! Molemmathan ovat Blendin neuleita mutta tuo musta saattaa olla hankalampi yhdisteltävä, jotta näyttäisi hyvältä mutta olen valmis haasteisiin! Ja sitten toki iPhoneeni uudet suojakalvot, kun alkaa nuo puhelimessa tulleet irtoamaan. Hei niin ja lisäksi ostin tumman ruskean ohuen vyön nuihin. Kyllä tää tästä ku vähä laihistelee, or not... (; Ja tarttuihan sieltä Hämeenlinnasta mukaan vielä talvikengätkin, niistä saatte kuvamateriaalia huomenissa postauksen yhteydessä.

Kiipeillessä oli kyllä kivaa, sai leikkiä apinaa ihan kunnolla ja porukkakin oli tosi rento. Otti kyllä sormiin ja kämmeniin se kiipeily sekä johonkin olen varmaan tuon jalkapöytäni iskenyt, kun on kovin kipeä jo kävellessäkin. Eipä oikeestaan muuta kiipeilystä ole sanottavana, kuin että hauskaa oli!

Ja koulussa ollessani sain jostain päähäni että Apple Storessa voisi olla jotain jännittäviä ohjelmia tuohon phoneen ja heey! Löytyhän sieltä jopa jotain jännää - raadio jossa toimii _kaikki_ maailman julkiset radiokanavat.... :'DDD Lista on julmetun pituinen noista kanavista mutta anyways, pääasia että löytää sitä sun tätä. Perus NRJ ja voice kun alkaa ottaa toisinaan vähän pattiin. Mutta nyt terkut ruudun toiselle puolelle ja minä syöksyn kyyläämään telvisiota ja venailemaan Poliisit-sarjan alkua! Tämän päivän jakso on ilmeisimmin Hämeenlinnasta nimittäin. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti