maanantai 2. toukokuuta 2016

Kevät! Mikä ihanuus

Ertikan hiitin jälkeen olemme treenailleet normaalisti niin tamman, kuin muidenkin kanssa. Ertikka on ollut nyt vähän vähemmällä liikunnalla ja se on sopinut sille hyvin. Huomenna (tiistaina) olisi tarkoitus käydä tamman kanssa Riihimäellä harjoitusraveissa 1.50-sarjassa, jossa sen pitäisi juosta ongelmitta viime hiitin perusteella. Eilen ajolenkillä tamma tosin oli vähän laiska kuuleman mukaan, joten täytyy vain toivoa ettei se jatku huomiseen asti. Toisaalta nämä lämpöiset ilmat on yllättäneet varmasti hevoset ja niiden elimistön yhtälailla kuin ihmistenkin.. 

Eilen myös Jotuuri pääsi taas esittelemään taitojaan liinassa, sillä halusin juoksuttaa sen satulan kanssa. Sillä on ollut välillä taas vähän testausta etenkin satulan kanssa, mennäkkö vai eikö, joten myös sen takia ajattelin pienen työskentelyn liinassa lieventävän näitä ongelmia. Kärryiltä se toimii edelleen aivan yhtä hyvin kuin ennenkin, mutta ratsastuksessa herran pitää testata rajojaan jostain syystä. Alkuun liinassakin tuntui olevan protestoitavaa ja oripoika oli milloin missäkin, mutta kun herran piti pienellä ympyrällä alkuun ja pyysi siirtymisiä, alkoi työskentely sujua molempiin suuntiin. Lopulta saatoin suurentaa ympyrää paljoltikin, kun herra antoi periksi. 

Tallissa Tirriäinen seisoo kyllä paikallaan hyvin kauniisti, mutta melassiveden tekemisessä pinna meinaa loppua ihan totaalisesti. Äiti eilen kuvasikin tuota näytöstä ja laitoin videon teidänkin nähtävillenne. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti