torstai 12. toukokuuta 2016

Tihuri + Tirriäinen = hyppäävät!

Kuvat on nyt vähän sekalaisessa järjestyksessä, joten pahoittelut siitä. Eiköhän niistä kuitenkin selkoa saa taas yhden päivän puuhasteluista. Tarkoitus oli löytää näidenkin kahden treeniin vähän jotain höntsää, josta ne ehkä tykkäisivät ja Tihuri ainakin tykkäsi, mutta noinko vain enemmän siitä kaikesta muusta osasta kuin hypyistä.. Täytyy kokeilla vielä joskus toiseen kertaan ja katsoa mitä herra on mieltä. 

Tirriäinen sen sijaan on vähän vastaan hangoitteleva ollut ratsastaessa. Se on vähän monikäänteinen juttu, onko sitä ettei se tykkää tehdä ratsuhommia vai tarvitseeko vain toistoja alle alussa niin kuin kärryttelyynkin. Siinähän se toimii kilpasuuntaan täydellisesti ja toiseen sitten lähes täydellisesti (koska vähemmän menty niin harkkaradan mäen takia). 

Anteeksi myös kameran pelleilyt, sillä kunnollisia hyppykuvia ei oikein ole. Missasin hetken aina joko kameran tarkennuksen takia (niinkuin yhdestä kuvasta näkeekin) tai olin valmiina hyppäämään ottamaan hevosta kiinni tai ratsastajaa.. 

Herra Heikillä oli oma käsityksensä näistä treeneistä.
Esteet tais olla sen mielestä turhan pieniä!Tässä.. Mutta todistusaineistoa, että se hyppää xD
"Tylsää kun ei saa mennä valtoimenaan...." -Tihuri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti