tiistai 21. toukokuuta 2013

Lyhyt päivitys

Ei sillä, ettäkö mulla olisi energiaa postata, mutta koska mulla on paljon postattavaa! Aloitetaan ihan tästä päivästä melkein loogisesti. Olin tietenkin Back on Trackillä konttia purkamassa omasta tahdostani ja mukaan tarttuikin sitten EQ2 -kypärä. Oon jätte tyytyväinen siihen, sillä sehän on täysin muokattavissa päähän sopivaksi ja lisäksi ihan tyylikäskin sekä tämä hieno MIPS-tekniikka. :) Nyt kelpaa sitten ratsastella puskissa, kun on pää turvassa.. Vielä kun heräis se kokonainen itsesuojeluvaisto jostain.

Tällä vai kenties viime viikolla tuli myös tieto siitä, että heppaset lähtee laitumelle tänä vklp (kai) ja että ostettiin remmiin uusi jäsen, Jotuuri. Voi se on söpö omalla tavallaan ja niin kauhean siro, jospa tässä olisi meidän mailin matkaaja sitten.

Sunnuntaina (12.5) kun vietimme vielä Hotikan synttäreitäkin, oli Hanna käväisemässä Helsingistä meillä. Postauksen päivästä löydät täältä.

Försti pääseekin laitsalle paikkaan, missä on kenttä = katsotaan toki miten hommelit lähtee käyntiin ja josko kävisin sitä ihan vaikka kerta viikkoon vähän liikuttelemassa. Ajoa on tietääkseni kuitenkin lähemmäs 45min suuntaansa, joten ei sitä ihan joka päivä sitten viitsi.. :) Ja tarviihan pappa lomaakin. Ja tietty kuvailemassa !!

Uusi päivitys asiaan! Löytyikin ihan muutaman kilsan päästä laidunpaikka, jota menemme katsomaan maanantaina. Tallilla asustaa eräs Chili, jota tuttavani käy ratsastelemassa eli kuvia ja seuraakin varmaan löytyisi kesällä siihen hommaan! :) Alustavasti tämä siis Förstin paikka, jippii!

Sekä toki sain näin kesän tullen iiiihhhanan idean ulkoasuun, saa nähdä miten onnistuu. :) Tästä ei nyt mitään kilometripostausta tule, sillä tiivistelin ja jätin kaikenlaista pölinää välistä. Oma kirjoitusenergiani kun tosiaan on päivän jäljiltä hyvin pienissä, eikä ihme. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti