maanantai 12. maaliskuuta 2012

Where there once was love?

Duuh, _pienen pieni_ tauko ollut postailussa? Ei toki..

Mitäs meille kuuluu?
- Kiitos hyvää.. Kokeita oli iso läjä taas, jeejee. Matikasta 9-, fysiikasta 8 (pettymys), ruotsista 9- ja muita ei ollakkaan saatu takaisin. No, ehkä odottelen tyytyväisenä ja vähemmän tyytyväisenä.

Torstaina (ihan liian kauan aikaa sitten) Tiina tuli käymään meillä tallille. Ei, ei Niina vaan minun ikäiseni oikein mukava naisen alku Hämeenlinnasta! Hän olisi tulossa tänäänkin, katsoo miten ehtii kun minulla on kampaaja kello 16.30. Kiirettä pitää!

Tiistaina olin Niinan kanssa tallilla (siis toisella). Niina vuokraili Loipee, mutta halus törkätä mut eka selkään noin 6-8vuoden kunnollisen ratsastamisen jälkeen. Satunnaisesti oon toki käynyt omien selässä sen mitä on tarvinnut, mutta ehkä 15min korkeintaan putkeen. No, nyt vedinkin sitten kunnon alkulämpät Lopertille sillä aikaa kun Niina kuvaili Onnia. Kun kuvailut saatiin päätteeseen, Niina siirtyi satulaan ja meni kaikenmaailman kiemurat ja silleen. :) Mutta kivaa oli.

Eikä tässä oikeastaan muuta. :'DD Tai on paljonkin, en vain jaksa selittää kaikenmaailman juttuja teille joten jos tulee kysymyksiä niin heittäkää tämän postauksen kommentteihin, VASTAUSPOSTAUS TULOSSA PIAN!

Ja kuvasivunihan ovat: fotodumle.pic.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti