keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

What a WOOONDERFUL DAYY! :)

Uhhuh, olipas ihana kevään ensimmäinen varsinainen kevätpäivä ilmallisestikkin! Ihkusti ehdittiin siinä koulusta kotiin kävellessä Essin kanssa posettelemaan phonen kameralle - itseasiassa Essi poseerasi ja minä huolehdin kuvista. :) Mutta mukavaa oli! Oikeen raikas ilma ja kaikkee, i luuv because summer is coming! ♥

Lisäksi tiistaina (eilen) olin kantelemassa BOTilla koulupäivän sijasta 15kg pahvilaatikoita pitkin poikin, eihän niitä ollut kontissa kuin 707 ja 50min meni meidän 6 hengen porukalla. :D Eli laskeskelin minuuttivauhdin olleen noin 14,14 pahvilaatikkoa minuutissa, ei huono! Olokin on sen mukainen, jee..

Maanantaina Tiina tuli tallille hoitelemaan ja auttelemaan, pestiin Försti muttei sen kummempaa. Tiina on tulossa taas huomenna, joten ehkäpä saadaan kokeiltua ohjasajoa Inkulla. Sehän oli ns. ratakunnossa yhdessä vaiheessa, mutta hampaat vaihtui ja niistä tuli ongelmia suuhun niin treenauksessa pidettiin näköjään jonkinlainen tauko, jolta nyt ollaan palaamassa. Eli pitänee vähän kokeilla, että miten se suuvärkki reagoi erilaisiin paineisiin ja sen jälkeen normaalilla tuntumalla ns. ajella sitä pihassa hetki. Ehkä me suosiolla jätetään harkkaradalle lähtö sulemmille keleille, aika tappokunnossa on nyt joka paikka!

Ja olenhan toki kokeiden numeroita päivitellyt tänne "ahkeraan", joten listalle jatkoa! :) Terveystieto 9-, ruotsi 9-, fysiikka 8, matikka 9- ja ööä... Kaupalliset aineet 7½ ! Happy now, uus koeputki tulossa. Vanhastahan selvittiin vasta pari viikkoo sitten. Eli ohjelmamme:
28.3 - Ruotsi
30.3 (kai) - Maantieto..
2.4 - Kemia & Hissan tutkielman palautus (huimat 2 sivua kirjoitettu ♥)
3.4 - Englanti
13.4 - Historiaa
14.5 - Englanti

Joten, kiirettä pitää! Lisäksi koitan ns. projektiani (=Inkku) saada eteenpäin, joten ylimääräistä aikaa ei tosiaankaan ole. Olen saanut jopa mietittyä ensi vuodelle valmiiksi minne jatkan peruskoulusta, vaikka onhan sinne vielä pitkä aika. Aika vaan kuluu näköjään liiankin nopeaa - ainakin tutkielman osalta! Syvennyn taas siihen, jospa saisin sen tehtyä jo hyvissä ajoin tässä. Jäisi ehkä jopa aikaa sen viimeistelyyn kerrankin? ;)

xoxo, Ann-Marie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti