torstai 16. helmikuuta 2012

PENKKARIIIT! ♥

Ah, alan taas raiskaamaan sydämiä noissa otsikoissa, mutta hoo keers! Ensinnäkin tänään oli ihan paras päivä.. Vaikka se aamusta tuntuikin menevän hieman no... Pieleen. Sekin kääntyi siinä vaiheessa, kun varmistui että päästäisiin Essin kyydillä aamulla puolet matkasta! Tosiaan, olen ollut kipeänä, joten en ole ihan parhaassa kunnossa.

Mutta asiaan, eli siis tänäänhän oli penkkarit kai aika suuressa osassa maata tai jotain. Tuota, sain seiskalla ihan tarpeekseni karkeista, joten sinänsä en niitä onkinut pitkin lattioita jne. Otin kyllä jos teki mieli tai näki jonkun hyvän karkin jossain! :D Lähinnä ilmasta nappailin, kyykkiminen ei oo ihan mun juttu.
Tällä kertaa olikin abien asuista löytyi mm. Lady Gaga, venäläinen katuhuora, ninja x2, possu, joulupukki, keiju, joku remonttimies (joka olikin nainen!), formulakuski tms. Ja olihan niitä paljon muitakin, mutta noi jäi ehkä parhaiten mieleen. Myös se jäi mieleen, että LMFAO soi ja paljon päivän aikana.. :'DD


No mutta, siinä olikin koulupäiväni. Ainiin tein myös matikan kokeen pois rästistä ja hyvin krmh... meni. :D Hitto, ajatus katkes.. ): Menin sekasin tosta biisistä.


Tietenkin päivällä unohdin vitamiinit
ottaa, ja paikkasin sen sitten iltapäi-
vällä, mutta mitenkäs kävikään kun
aikansa purkilla säheltää? =)

Sitten tulikin aika saapua kotiin, lunta sataa kivasti ja joo.. :) Sillee söpösti sato, ei kaatamalla. Lisäksi Essi tuli meille, joten päivää ehkä paransi vielä sekin ettei yksin tarvinnut istua kotona! Syötiin tyytyväisenä jääkaappi tyhjäksi, ja ehkä pitäisi käydä kaupassa siis nyt mutta mitä pienistä - ei nekään meistä hehe.. ♥ Ja toki ei koettu, että oltaisiin syöty jo ennestään tarpeeksi niin tehtiin vielä random-keksejä, jotka me nimettiin Pullberg -kekseiks! :D Ne oli ihan hyviä, vaikka vedettiinkin resepti ihan hatusta ja sillä tyylillä että jatkojalostetaan niitä tässä pikkuhiljaa. Kohta meillä on siis vastustamattomia keksejä ja paljon iloisia suita. ♥♥ Or not...

Muutama pikkunen ongelmahan meillä tuli niiden kanssa, ensinnäkin ihan se ettei jauhoseos tainnu olla hyvä tms.. :D Hehe, leivinjauheen vois ehkä kenties kekseistä jättää ens kerralla!


Jaa nii, tuhottiin me sitten sipsipussin loppukin! :D Essi löysi kivan pacmanin!
Aa joo mun piti kuva niist kekseistä! :D Hehe..

Ja pellille mars..


Kun taikina näyttää tältä, ei ehkä tee mieli syödä niinkään keksejä...


Okei näyttää vähän ällöltä, mutta toi taikina oli hyvää!
Nomnom ja tässä ne on valmiina!
 Mutta väittäisin että tässä vaiheessa ne näyttää jo syötäviltä ja maistuukin TODELLA hyvälle! Mutta hei, pidänpä reseptin itselläni vielä. Katsotaan jospa sen kehtaa sitten julkaista, kun on keksitkin ihan keksin laisia! :'DD Mutta heihei, katoan kaupan hyllyjen väliin.

1 kommentti: