tiistai 7. helmikuuta 2012

Huhhuhuu!

Joo moi.... En ole lissu, mutta kai sitä silti saa surra jos käsivarressa on purujälki ja kynsi katkennut!

...Anteeksi näin heti alkuun etten ole jaksanut/ehtinyt postailla pitkiin aikoihin. Päiväni ovat kuluneet varsin yksitoikkoisesti ja jokainen toistaen itseään, etenkin tällä viikolla nämä kaksi päivää.

Viime viikko oli tylsääkin tylsempi, maanantaina aloitin kiskomalla tapetteja seinistä ja hei! Onnistuin jollain tapaa. Remonttihan sinne on siis tulossa, harmi etten tajunnut ottaa teille ennen-kuvaa, jotta voisi verrata sitten myöhemmin kunhan remppa on valmis! :c Tai ehdinhän minä nytkin, kaamea tapetti-lista-systeemi-mikä-onkaan on nyt poissa, mutta kai huoneen perusolemus on suhteellisen sama.. (: So let's see what's gonna happening! Tämä siis maanantain urakka, siinä oli kyllä hommaakin kieltämättä.
Tiistaina olin kavereiden kanssa ja keskiviikkona en edes muista mitä tein - oletettavasti siis lojuin koneella tekemättä mitään. Torstai... Taidettiin käydä hakemassa H&M:n paketti postista ja wou, I like! Postailen kenties kuvia (jos jaksan) myöhemmin.
Perjaantaaaaaii..! Wohoo, olin jo ihan bilefiiliksissä, kun seuraavana päivänä Heidille. Heidin porukat oli toki poissa, joten let's go party! ..or not. Nää olikin siis ihan privaattibileet (med Heidi, Olli, Krista, minä ja Essi) sillon lauantaina ja hauskaa meillä oli. Juttu, jolle naurettiin eniten oli... (Rummut pärisee) TAMMENTERHO! (:: Joo, siis vaikka tää vaikuttaakin kovin tylsältä niin ei se sitä ollut. Selitänpä jutun..

Heidin poikaystävä, joka myös oli heillä, ei osannut sanoa mikä puu oli kuvassa (tammihan se siinä) ja sanoi kyllä että tuosta tulee niitä tammenterhoja muttei muistanut siltikään, vaikka kuinka vihjasimme että senhän sä sanoit, "tammenterho, minkä terho?!" "en mä tiiä..". Että ei se ainut joukon blondi, ja nainenkin vielä, ole se tyhmin, vaan sen jätkä.
Mentiin myös piimeepiilosta, nyt useimmille tulee semmonen "wtf" mutta hei! Se oli hauskaa, vaikka osa oliki iha kuset housuissa. :DD Eli kämppä pimeeksi ja siitä sitte etsijälle taskulamppu tai ilman, iihan kuinka pelaajista tuntuu!

Ja sitten tähän viikkoon. Tiddidii!
Eilen olikin mukava päivä, ihan oikeesti. :) Pääsin koulusta jo 10.45 (sillä liikkatunti saatiinkin vapaaksi) ja painelin siitä Essille. Mietittiin että mitä me oikeastaan tehtiin koko päivänä - istuttiin 08.00-10.45 koulussa ja sen jälkeen lojuttiin vaan jossain. (y) Mutta kotiin päästyäni olikin meno päällä again. Siivottiin karsinat ja hevoset sisään -> Tihurin liikutus kuin muidenkin. Tai siis sellainen komea yritys. Eilen otettiinkin vain pelkkää maastakäsin työskentelyä (ihan kun sillä muuta oltaisiin ehditty vielä..) ja se meni yllätykseksemme superhyvin! Äitini ei hevosta tahtonut taluttaa, joten toimi näin: Anna 3-vuotias suomenhevosori 14 vuotiaalle tytölle ja katso sivusta mitä tapahtuu.
Eihän siinä mitään, hevonen kun toimii hyvin jne. :) Ainoa ongelmamme on enää nuo käännökset väistättäen, eli kääntyä oikealle niin että hevonen väistää ihmistä. Noo, peruutukset ja pysähdykset, liikkeellelähdöt yms. sujuukin liian hyvin oripojalle joten jatketaan harjoituksia. Samalla pojalle lykättiin satula selkään siihen touhuamiseen, mutta eipä ollut moksiskaan.

Huhuhu, saatiin myös uskonnon kokeet ja vaikken yhtään lukenut, niin 8½ tuli! oo; Olin ihan onnessani, uskonto on tällä hetkellä 8 todistuksessa ja minulla olisi nyt sitten mahdollisuus parantaa sitä mitä ilmeisimmin. Lisäksi meillä oli fysiikan kokeet, joista epäilen saavani _todella_ huonon numeron (= 6-8). 9- vielä menisi, mutta kasi ei enää fysiikasta.

JEIIIJ! Lisäksi ilouutinen, eli HUOMIO KAIKKI BIG BANG-fanit! BB on mahdollisesti tulossa Suoomeeennnn ♥♥ Tai niin ainakin luin fb'stä FINVIPz'ien sivuilta! (: Cool! Sinne siis, vaikkei se kukkaro nyt niin kovin pullea olekkaan.
Ja hevosrintamalla tänään sitten otettiin lisää maastakäsin juttuja, mutta ilman satulaa. Alussa oripoika kääntyi kokonaisen kierroksen väistäen, kunnes sitten tuli kuvioon mukaan hösötys ja mentiin aivan perus näitä pysähdyksiä ja liikkeelle lähtöä. Pakko sen verran kehua, että meni tänään paremmin kuin eilen! Vaikkakin vauriot olivat suuremmat.. :D Tosiaan jossain vaiheessa katkaisin kynteni kuten alla näkyy ja samalla kun otin pojan suusta pois ketjua (jonka se sinne itsekseen imaisee aina ja saa kiskoa pois joka toisessa välissä), pääsi se näykkäämään käsivarresta. Ei lujaa, mutta kuitenkin - vaikkakin vahingossa. :) Noo, tästä jatketaan! Katsotaan mitä loppuviikko tuo tullessaan

Sori pienestä kuvasta ja huonosta laadusta, mutta look! ):


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti