torstai 22. joulukuuta 2011

Ehkä sittenkin vaan se valkonen joulu!

Hei joo! Ehkä meille vihdoin tulee tänne valkoinen joulu, lunta on hikisesti ehkä sentti maassa mutta anyway. Parempi sekin kuin ei mitään! Ja itseasiassa nyt on jopa yllättävän nättiä, saisi minun puolesta olla tuolla lailla koko talven. Ja koska nyt on tullut vähän taukoa postauksien välille, ajattelin että tekisin tästä nyt kattavan tiivistelmän viime viikoista.

Mitäs, koulut on nyt loppu ja tää viikonpuolikas menikin oikeestaan siihen että kateltii eri leffoja vuoron perään, äikässä kytättiin Avatar, kemiassa Shrekiä, enkussa Ice Age II jne. Joten aika löysästi meni sekin loppu. Ja tänään oli sitten todistusten jako, ihan jeeshän siitä nyt sitten tuli vaikka kyllä olisin parempaankin pystynyt.. Rivi 8 ja 9.. :D
Hevosten, tai yleensäkin eläinten, kanssa ei nyt ole tehtykkään mitään merkillistä josta pitäisi kertoa, ainoa että sain vihdoin aikaiseksi kuvata niin koiraa, hevosia kuin taas kissojakin! Ömöm, voin tähän heittää parit kuvaset vielä loppuun jos joku tahtoo nähdä. Totesin myös Tihurin kasvaneen kesästä aikalailla aikuisemman näköiseksi. Ihana se kuitenkin on!

Jouluhan on tulossa, wow! Kaksi yötä jouluun on.. (; Äää, en tiiä sitten yhtään mitä saan lahjaks. Muuta kun kingslandin jonkun jutun, ihanat yökkärin housut Seppälästä (ostin ite) ja no tuota. :D Toisaalta ei niillä lahjoilla niin väliä, tärkeinhän on tää kaikki joulufiilis (jota ei kanssa oo sitten ollenkaan) ja RUOKA! ♥ Nomnom, meillä on siis perus joulupöydässä kinkkua, rosollia, perunalaatikkoa, lanttulaatikkoa, porkkanalaatikkoa, kai noi maksalaatikkoakin on tunkemassa, lisää kinkkua, limua tai jotain ja vielä jotain mutta en vaan muista mitä kaikkea.. :D Bataattilaatikkoakin varmaan tänävuonna. :)

Ja sitten olis vielä ilmotusluontosta asiaa tähän loppuun. Koska uskallan vahvasti epäillä etten jaksa / ehdi postailla tänne mitään heti joulun jälkeen ni katsotaas tapaninpäivänä uudestaa. Ennen vuotta 2012 kumminki jotain luvassa! See ya. (;

2 kommenttia:

  1. valkonen joulu, turha toivo :( loppuviikost ja ens viikolla +6 ♥

    VastaaPoista
  2. Meillä on täällä jo ihan mukavasti lunta, varmaankin päälle 7cm ja minä ainakin tykkään. :D

    VastaaPoista