maanantai 14. marraskuuta 2011

Tarvitsen-lista tais mennä uusiks...

Hehheeyyy! Bongasin telvisiosta ton pretty.fi'n mainoksen ja päätin kävästä tutustumassa. Siel on vaikka mitä, wow! Tota, kattelin niitä siinä sitten ja meni vähän uusiks nää suunnitelmat kaiken osalta. :D Ennen aattelin että juu no tarvitten vaan lisää vaatteita (niitäkin kyllä) mutta nyt tuli kaikki meikit yms näköjään mukaan...

Klikkaa kuvaa niin näet tarkemmin!
 Eli siis vasemmalta oikeelle: tommonen luomiväripaletti täynnä ihania sävyjä, vähän nail art -juttuja, pohjustukseen ja sitten viimeinen poskipuna jonka sävystä tykkään - toki vain hillityssä käytössä.

Nom, näitä sitten tilauksessa jos vaikka kaverin kanssa kimppatilaus!

Dodii ja tämmöne kiitos (:

Hey ja näit kans!
 Pakottava tarpeeni korkkareihin, koruihin ja vaatteisiin, nom. <3 Alotetaanpa taasen tuolta vasemmalta, eli tommonen toppi H&M, samoi seuraava ja tais seuraava ja sitä seuraavakin... Itseasiassa koko ylärivi... :D Sitten alhaalta noi farkut, nom ne on Onlyltä. Korkkarit on Brandonista ja vyö öö... Jostain? Rannekoru H&M ja noi muutkin korut tais sieltä tai Piecesiltä.. Ja noi taivaalliset vaaleet tekomokkakorkkarit.... <3 H&M, korkoo 12cm joten juu toki mä osaisin noilla kävellä! Toisissa oli vaan 11,5... :'DD Tässä opetellessa. Ja tuo taivaallinen kimono olis perfecto semmonen.. En osaa selittää mutta kumminkin.

Ehkä näette vielä joskus vaatekaappini sisällön krmh.. Or not. No mut ei, kyllä jotain saattaa. (:

2 kommenttia:

  1. Hihi, ihana tarvitsen-lista. (:
    Mun mielestä korkeilla koroilla on usein helpompi kävellä kuin matalilla. :D En tiedä miksi, mutta usein käy niin. :D

    VastaaPoista
  2. Voihan se niinkin olla.. :D Kerran olen koittanut ja hylännyt sillä perusteella etten vain osaa. Kyseessä olivat aika onnettomat muutamalla ohuella narulla varustetut mutta eij se mitään!

    VastaaPoista