tiistai 8. marraskuuta 2011

Kerranki hauskaa vähällä!

Heyy taas! Huomasinpa etten ole kuvannut hevosia pitkään aikaan, sillä viimeiset hevoskuvat otettu joskus lokakuun puolella, tarhoista olen ottanut viimeksi syyskuussa! Mielestäni tilanne oli hälyttävä, joten kävelin tarhoille ja jäin kytikselle sinne.

Lopulta aloin tarhojen välistä käytävää juoksemaan edestakas, hevoset meinasivat että minulla olisi ruokaa ja juoksivat mukana. Vanhin vähän heikosti mutta kyllä sekin siitä, nuorimmat vetivät oikeastaan ihan innostakin osaltaan. Inkku veti komeita pukkeja, tosin en saanut ainuttakaan kuvaa niistä. Korkeutta niissäkin sen verran että kyllä 120cm emänsä tapaan uskon ylittävän jahka päästään sinne asti. (:
Oripoika juoksi rinnallani tunnollisesti aidanviertä ja vähän jäi kyllä jälkeen jos vauhtia lisäsi, pointsit siis Inkulle vauhdikkaasta menosta tällä kertaa! (;
Hauskaa oli ja muutama kuvakin tältä päivältä iskeytyi kameraan ja sieltä ne matkasivat koneelle, lopulta tänne teidän nähtävillenne. Suuntana olisi nyt tämän jälkeen talli (omassa pihassahan se siis) ja siitä äidin saavuttua lähdemme sitten kohti Kivistöä - kummitädin lapsen synttärit.

HEI ja sitten tässä on vielä parit kuvat Niilottimesta parin viikon takaa. (;

Varokaa merenelävä tulossa!


1 kommentti: