torstai 3. marraskuuta 2011

Tämmöne söpö sininen ja punanen,
tosin ite tykkään punaisesta enemmän..
Hii hei! Tilasin sitten fleeceloimia x2 ja muutaman uuden riimunnarun vanhojen hajonneiden tilalle. Bongasimpa ihan supertarjouksen, fleeceloimi 11,00€! Ehkei nyt mikään nätein mutta ihan riittävä meille, kukaan sitä yksityistallilla kattele tai sen pahemmin kisoissakaan, kunhan hoitaa asiansa.
Eli ne on kokoa 155cm, sopiva kaikille kolmelle vaikka eräs ruunaherra onkin sen 165cm korkea... Rungoltaan vain kovin lyhyt.

Ja sitten toki pitää olla ylpeä itsestään, lukukauden toinen täysi kymppi (ei sen pahemmin kyllä ole niitä kymppejäkään tullut, muutama ysi ja siihen jää...) maantiedon karttakokeesta, toinen kymppi tuli biologian metsätyyppi-kokeesta. (y) Huomenna kemian koe, saa nähdä miten käy.

Äiti on myös nyt sitten yksikseen (juu vanhemmat eronneet ja viikko-viikko -systeemillä mennään) siellä Tihuria liikutellut, ollut kuulemma sekin täysi kymppi ja alkanut opettamaan pohkeenväistöä maasta käsin. Ravuriksihan sitä koulutetaan ja pohkeenväistö toki varsin tarpeellinen krmh... Okei on se, mutta meinasinn kyllä siitä jonkinlaisen kouluratsunkin tai vaikka vielä estepollenkin so... En laita pahakseni!


Tämmönen halpisloimi, kunhan ajaa asiansa. :'DD1 kommentti:

  1. Tosi kiva tää sun blogi! Tykkään paljon tän ulkoasun väreistä ja postauksien kuvista (:

    Käy toki vilkasee mun blogia, kommentoi ja jos loksahtaa, niin ala toki lukijaksi:
    www.tatti-sankari.blogspot.com

    VastaaPoista