maanantai 16. kesäkuuta 2014

Finnderby 2014

Blogissa on tapahtunut pienoinen jäätyminen, vai voisiko sanoa että kirjoittaja jäätyi totaalisesti töissä perjantaina..? No, anyways, nyt ollaan taas palattu maanpinnalle syväjäästä ja valmiina näyttämään teille muutama hassu ruutu Finnderbystä!!

Expo oli ihan kohtuu ja löysin kuin löysinkin sieltä vaikka mitä: 2x satulahuopa + 2x blingbling-otsapanta. Heh, en voinut vastustaa kiusausta ostaa Tihurille valkoisin timantein olevaa kolmerivistä otsapantaa, lisäksi mukaan tarttui viimeiseltä päivältä vielä tummasinisillä varustettu samanlainen jollekkin rakkaista poitsuista. Todennäköisesti ei ainakaan hotikalle, mutta ehkä jollekkin muulle. Raukkaparan pää kun on niin iso ettei noi fullin pannat oikein sovi.. :)
Satulahuovista sen verran, että olisin voinut ottaa miljoona eri huopaa sieltä mukaan ihan onnellisena. Huopiahan ei koskaan voi olla liikaa ja ne on todettu nyt meidänkin tallissa ilmeisen hyödyllisiksi, kun Tihuriakin treenataan selästä kokonaan oikeastaan. Toisessa on myös sopivassa määrin vähän timanttia pitkin kanttausta ja toinen on normaali HG'n tummansininen kouluhuopa. Kelpaa taas mennä puskissa ;)

Laiskuus on iskenyt ja siksi kaikki kuvat täysin käsittelemättömiä, pahoittelut!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti