keskiviikko 14. elokuuta 2013

Ypäjältä moooi!

Joku kysyi voisinko tehdä postauksen itse hakuprosessista ja tietenkin nyt puoliviikkoa täällä olleena on helppo kirjoittaa parista viime päivästä fiiliksiä.. :)

Ypäjä Jade kesäkuussa
Musta tuntuu, että Ypäjästä kerrotaan aina ne samat asiat ja ihmiset kyllä taitaa kyselläkkin niitä samoja asioita. Kuitenkin, meillä kaksareilla on heti ensi viikolla talliviikko - mikäs sen mukavempaa kuin herätä kello 05.30 ! ♥ Ei vaan, on se oikeesti varmasti ihan kivaa ja siihenkin tottuu. Pitää vain muistaa mennä aikaisin nukkumaan. Tietenkään nyt alkuun ei ole ehtinyt/malttanut mennä aikaisin nukkumaan. Sehän on vain pikkujuttuja, kyllä sitä ehtii varmasti nukkumaan myöhemminkin. Tänään kyllä tsemppaan enkä mene saman vuorokauden aikana nukkumaan kuin pitäisi herätäkkin!

Meillä on täällä asuntolassa (Ulpukka 3) ihan mieletön porukka. :D Sanoisinko, että ollaan aika energisiä ja menoa ei meiltä puutu, mutta ihan hyvä vaan. Itse tykkään että jutellaan jne ollaan iloisia eikä semmosia hissukoita ja toisilleen tuntemattomia vaikka samassa kämpässä asutaankin. Ei ole ollut riitoja ainakaan vielä ja kaikki ilmeisesti tykkää ihan täällä olosta. Aletaan jo vähän olemaan fiiliksillä "voi ei enää kaksi yötä jäljellä täällä ennen lomia!" ): Hui, ei sitä vaan haluis sitten kuitenkaan lähteä mihkään vaikka vaan vajaa viikko ollaan täällä kimpassa oltukin.

Ööääm ja arvatkaapa väsyttääkö, joten heei mä kirjottelen jos jaksan !


Tiina ja minä ajamassa Tähdellä kesäkuussa
ps. Oltiinhan me Tinspun kanssa tietty ajamassa Valoa ja Tähteä tänään ;)

1 kommentti:

  1. Kiva että sulla on kivaa siellä. :) Lisää kuulumisia oottelen innolla!

    VastaaPoista