maanantai 3. kesäkuuta 2013

Hepat laitumelle ja lomalle! ;)

Heposet on nyt päästelty laitumelle onnistuneesti. Tästäkin tulee hieman lyhykäinen ja saatte nautiskella lähinnä Förstin laidunkuvista, sillä en ole saanut muita vielä muokattua. Ja niissäkin kusin värin, joten odotellaan näitä "parempia" sitten.. :D

Försti oli tietty helppo lastata, laitoin sille ihan jalkoihin suojatkin kuljetuksen ajaksi. Ei hepo niitä olisi tarvinnut, mutta huvikseni siinä odotellessa. Kun päästiin sitten lyhyen matkan jälkeen perille, oli herranen joksenkin innoissaan. Onneksi kaikki sujui mitä hienoiten ja Chili sekä Försti olivat jo saman päivän aikana samassa lohkossa. :)



Tää ihan vaan koska Försti... :D 





Pojatkin oli suht ongelmattomia verrattuna siihen, miten paljon niitä onkaan kuljetettu. Hotikka vähän empi, mutta kiipesi kyytiin kuitenkin vihreän perässä ja tuli monet kerrat ulos ja sisään uudelleen - koska kaveri ei tullut edes sillalle... Onneksi Hotikka sitten meni koppiin ihan loppuun asti ja saatiin puomit kii, joten voitiin keskittyä täysin Jomppaan. Ja hei, propsit pojulle joka venas siellä kopissa kiltisti panikoimatta mitään koko sen ajan että toinen saatiin kyytiin. Thät's my boy ;) ♥

Matkalla Hotikka kyllä rikkoi kaksi lukkoa ja molemmat ihan hikisiä perille saapuessa. Ajateltiin, että otettaisiin sitten molemmat samaan aikaan pihalle kun kuitenkaan suostu venaamaan toista toinen tms. Toisin kävi, ensin tuli Hotikka nätisti peruutellen kuin 10 vuotta sitä tehnyt, sitten Jomppa samat. Oltiin vähän että huisia, mutta tyytyväisiä. Sitten vain hepat irti ja katseltiin hetki kirmailua sekä lähdettiin kotia kohti.


Illalla oli vielä ylppärit ja illanviettoa päättäreiden kunniaksi, vitsit mikä päivä.. Sunnuntaina oltiinkin veneilemässä, sekin oli huisin hauskaa. Suoraan sieltä lähdin kuvaamaan Pikkaraista ja pääsinkin pienellä 120cm Welsh A-ponilla käppäilemään loppukäynnit. Sovittiin vielä, että lähden sillä maastoon sunnuntaina. :) Tiedetään, olen hyvin iso sille mutta eipä se sitä näyttänyt haittaavan ja omistaja itse ehdotti.

Tämmönen hieno tiivistys, huomisiin!

1 kommentti: