sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Kuvausreissu pääkaupunkiseudulle

Nyt on viimeaikoina ollu hieman hiljaisempaa, sillä tämä on toinen kerta kun saan tällä viikolla koneen auki. En oikeastaan ole siis edes kaivannut tätä tietokonetta, hommaa riittää ilman kaikkea mitä täällä "toisessa" maailmassa.

Tänään kävi kengittäjämme vuolemassa Förstin sekä Hotikan kaviot. Försti oli aika varsamainen ja tyylinsä mukaisesti asetteli jalkansa mitä ihmeellisimpiin asentoihin. Tänään myös aurinko paistaa, tosin ei tietenkään silloin kun olin kuvailmassa...

Niilo innostu tekeen stunttihyppyjä!

Joskus se vaan oli kameraa nopeampi ):Mammakin ihan innostu ! :)

Vähän väärä piuha nyt millä Nilperö leikkii :D

Tiukkaakin tiukempi! Kurvi siis..Oppa gangnam style !

Lihava? Pyh, kuvittelet vaan.. 
Lisäksi eilen tein pienen lenksun Helsinkiin Keravan kautta. Jäin Keravalla junasta, asemalta Roosa tuli äitinsä kanssa minut koukkaamaan kyytiin. Haettiin sitten samalla Hanna ja suunnattiin tästä tallille. Oli ihan super reissu ja näin kuvaajan näkökulmasta ainakin toinen malleista oli mitä kuvauksellisin - ainakin päästä. Päikän runko ei minuun niin iskenyt, mutta olenkin sen suhteen aika vaativaa luokkaa.

Hanna ratsasti Päpän kentällä, jota ennen oltiin vedetty pari kierrosta tarhassa. Sileän jälkeen lähdettiin rämpimään mettään, joka ei ollutkaan niin yksinkertaista kun kuviteltiin. Meinattiin alkuun että Päpä auraisi mulle ja Roosalle tien, mutta arvata saattaakin että minä siellä kärjessä jouduin tarpomaan ja poni tyytyväisenä perässä.

Tämän jälkeen oli vuorossa hevosen vaihto. Vaihdettiin Velmuun, rauhalliseen suokkiruunaan. Ikääkin oli jo ehtinyt herralle kertyä, useampi kymmen. Päästiin Roosan kanssa ratsastamaan ekaa kertaa länkkäkamoilla. Länkkärisatulahan on kuin tuolissa istuisi, mutta olen ehkä hieman prinsessa (tottunut tasasiseen kärryn penkkiin..?) ja satulassa olleet saumat saivat peppuni kipeäksi. Hm. ): Kuvia tulossa, kunhan saan varmistettua pari asiaa.

Reissusta voitte lukea lisää täältä & täältä. :)

Kuluneen viikon pystyn tiivistämään muutamaan sanaan: Koulua, tallin siivousta ja käytävällä puuhailua. Sekä nyt menen lukemaan joko kirjaa tai koetan koodailla vihdosta viimein noita kotisivuja..

3 kommenttia:

 1. Noi Niilon ilmeet on ihan parhaita! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on! Se on vaan niin ilmeikäs katti ja aina menossa mukana, aika usein vielä ihan omaakin kivaa järjestää.

   Poista
 2. Sinulle on haaste !

  http://estetykit.blogspot.fi/

  VastaaPoista