torstai 31. toukokuuta 2012

Haaste jälleen, jeii......

Kiitos haasteesta jälleen Hannalle. :)

1. Millaisia blogeja luet ja miksi?
Sanotaanko, että olen kiinnostunut muiden elämästä ja usein jos en jaksa / viitsi lukea tekstiä (joko tietoisena tai vähemmän tietoisena) selaan vain kuvaset. Onhan se valokuvaus sentään harrastukseni. Useimmat blogeista ovat hevosia käsitteleviä, sillä mielenkiintoni hevosiin on oikeastaan vain kasvanut - onkohan se enää edes mahdollista..? Lifestyle-blogeja harvemmin selaan, vaikka pidänkin myös hienoista vaatteista, koruista toki unohtamatta kenkiä.. :D

2. Mikä on parasta kesässä?
Kaverit, hevoset ja vapaa-aika, jota on paljon! <3 En myöskään ole talven ystävä, joten... :D

3. Jos olisit eläin, mikä eläin olisit ja miksi?
Ehkä kissa, ne pääsee minne haluaa (yleensä) ja elämältä ei vaadita sen pahemmin. Toinen vois olla hevonen, mutta toisinaan oon hirveen laiska joten. Ehkä olisin siis laukkahevonen, koska jos jotain pitäis niin ehdottomasti vauhdikasta.

4. Missä näet itsesi viiden vuoden kuluttua?
Varmaanki yliopistossa, jossain muualla kun Suomessa.. :D Tää talvi ei tosiaan oo mun juttuni!

5. Mitä kadut tähänastisessa elämässäsi?
Ehkä joitain sanoja, tekoja en niinkään. Tai sitten en vain osaa katua vielä tiettyjä asioita. Jos nyt jotain pitää sanoa, ehkä sitä etten panostanut tarpeaksi kouluun tässä keväällä.
6. Mitkä ovat elämäsi parhaita puolia?
Ehdottomasti hevoset, Inkku ja Försti. Kyllä se Tihurin nyt periaatteessa, mutta en voi sanoa että hevosta varsinaisesti rakastaisin samalla tavalla kuin Inkkua ja Förstiä. Jotenkin välillä kyllä tuntuu etten niitäkään nyt niin rakasta varsinaisesti. En tiedä, enkä ole varma haluanko edes tietää totuutta. Myös kavereita arvostan ja perhettä. Myös sitä, että pääsen etelään ja niin edelleen.
7. Jos voittaisit lotossa viisi miljoonaa, mitä tekisit rahoilla?
Säästäisin niitä siihen asti, että  olen 18-vuotias (tai jos kuvitellaan että voitan 18-vuotiaana). Muuttaisin pois Suomesta ehkä Saksaan tai Englantiin. Ostaisin kivan talon toki tai tekisin, loppuen lopuksi aika vaatimattoman tahtoisin. Sitten toki jos Englantiin, ostaisin laukkahevosen. Inkusta en luopuisi. Teettäisin varsan Inkulla (ehkä). Ja ööm.. :'DD Säästäisin sillä tavoin ettei olis koskaan huolta rahasta, pihi kun olen niin en usko että ihan ensimmäisinä vuosina loppuisi.
8. Jos et bloggaisi blogisi nykyisestä aiheesta, mistä muusta voisit pitää blogia?
Ei mulla varmaan sitten olis blogia, koska en tosiaan osaa kirjoittaa omasta elämästäni, siis kouluelämästä jne. En osaa kertoa siitä enkä aiokkaan. Korkeintaan jos asuisin ulkomailla / olisin vaihto-oppilaana niin ehkä siitä sitten.

9. Mitä muita harrastuksia olet kokeillut kuin nykyisiäsi?
Jalkapalloa, se jäi lyhyeen kahteen kertaan. Ratsastusta, se jäi oikeastaan siihen kun sitten lähdettiin pois tallilta ja muutettiin omalle. Ainoa harrastus jota jäin sinänsä kaipaamaan ja jonka olisin valmis aloittamaan uudelleen. En koulu tai estetarkoituksessa, vaan kehittääkseni itseäni mahdollista monté-uraa varten. ;) Ei vaan, olen mä sitäkin kokeillut ja kyljessä on 8cm pituinen arpi kun hevonenkin siiä rytäkässä kaatui. Voitte kuvitella ettei ollut ihan hallittua menoa! :D Mutta kyllä niitä ravureitakin pitää selästä käsin, etenkin suomenhevosta monipuolisuuden nimissä.

10. Mikä hevosissa/koirissa/muissa eläimissä ärsyttää?
No toki jos ne ei tottele, mutta eikä niillekään voi kauaa olla vihainen. Ainakaan itse en voi olla, mutta kyllä se eläin laitetaan häpeämään jos väärin tekee. Lisäksi jos ne on rumia, joo.. :D Esteettistä <3

11. Mikä on hevosissa/koirissa/muissa eläimissä parasta?
Niille voi kertoa kaikesta ja joo, väitän tietäväni ettei ne kerro muille. Ne rentouttaa ja saa paremmalle mielelle lähes aina. :) On niitä muitakin syitä, miksi tykkään niin valtavasti eläimistä.


Kysymykset teille muille, jokainen voi oman makunsa mukaan tehdä tämän. :)
1. Miksi bloggaat ja mitä odotat lukijoilta?
2. Miksi tämä aihe?
3. Millaista elämäsi olisi ilman lemmikkejä/millaista se on jos sinulla ei niitä ole?
4. Haluaisitko eläimiä (lisää)? Miksi?
5. Mikä on tärkeintä elämässäsi?
6. Entä mitä siitä mielestäsi puuttuu?
7. Mitä arvostat elämässä yleensä?
8. Mitä haluaisit korjata itsessäsi niin ulkoisesti tai sisäisesti?
9. Mikä sinusta tulee isona / mikä haluaisit olla?
10. Nimeä kolme tärkeintä henkilöä elämässäsi ja kerro heistä muutamalla lauseella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti