keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

TET-jakso - päivä 1

Dodiin. Taas olisi aika TET (työelämääntutustuminen)-jaksolle ja pääsin sitten viikoksi äitini työpaikalle, Back on Trackille. :) Ensi vuonna ajattelin mennä kotiin viikoksi, tai siis tallille, mutta kotonahan se joten...

Mutta itse asiaan, eli aloitetaanko vaikka maanantain tapahtumista? =) Tiina tuli taas heppailemaan, tällä kertaa mukana oli myös hänen koiransa Tara tuitui. ♥ Kuten voitte arvatakkin, ensin hoidimme tallin kuntoon ja sitten alettiin touhuamaan heppojen kanssa. Inkun kanssa siinä ensin söpöiltiin ja harjoiteltiin vaihteeksi ranskalaista valjastustyyliä (hevonen vapaana ja on kuin patsas), sitten iskettiin hälle vähän kättä pidempää köyttä suupieliin kiinni (eli juoksutusliina) ja juoksutettiin - tai no.. Oikeastaan äitini juoksutti, minä olin kameran varressa ja Tina hoiti vauhtipuolen! Meillä oli myös puomi asetettuna ympyrälle ja siinä sivussahan tuo meni.  Kaippa sen voisi korkeammaksikin, mutta lähdetään pohjustamaan kunnon lihaksistoa pikkuhiljaa puomeilla. ;) Välillä äitini sai muistutella hevosta kuulolle ja keskittymään häneen, mutta hyvin se kuitenkin meni.

Niin siis tätähän minä haen, hieman lennokkaampi askel vielä

En tätä....
 
Ja muistutan vielä, että Inkulla on hormoonilääkitys. Se aloitettiin tammikuussa ja tuloksia on syntynyt hämmästyttävän nopeasti. Katsotaan miten sen kanssa jatkossa, siis lääkkeen, vaikka yrttejähän tuossa pääasiassa vain onkin. Inkku ei todellakaan siis aina ole ollut tuollainen lahna, mikä se nyt on. Hevonen rauhottui kummasti hormoonimömmöjen alun jälkeen ja hyvä niin! :) Kerroin jo aikaisemmassa postauksessa vaikutuksista jne, joten mikäli jaksat sinne asti lukea/olet lukenut niin tiedätpi tarkemmin. Ai niin, Leikko-Inkerihän on vasta jo 6v, tuitui ♥

Sitten vain harjaukset lopuksi, takaisin tarhaan ja Tihuri käsittelyyn. Voi herranjestas se heittää päätään aina alussa, mutta kun muistuttaa muutaman kerran niin alkaa se vähenemään. Talutuksessahan herra on ihan laiska lahna, raviaskel on vaikea jos on ihminen rinnalla ja pää ei ole lähelläkään sillä tasolla, jolla sen tahtoisin olevan. Täysi koira suomeksi sanottuna. Paikallaan oleminen on vaikeaa herralle ja palkitsemmekin (tai jotain sinne päin) sen aina kävelykierroksella, jos on paikallaan nätisti. Ohjelmassa ei ollutkaan Tihurin kanssa muuta kuin näyttelyposeerauksia. Tuttuun tapaan minä esitin ja Tiina otti sitten kuvia! :) Kiitos.


Ja Tihuri komeana, tausta pissii mutta pitääki manipuloida sitä ;)

Niin ja muistutan toki vielä tässä vaiheessa Tihuristakin, että se on ori ja 3v. Se on lähdössä treeniin Puikkoselle, torstaina sovitaan päivästä tarkemmin. Tai niin minä äitini puheista ymmärsin. Tihurihan  ei ole minun hevoseni, mutta Inkku taas on sekä kasvatti että oma hevonen. :) Enkä ole luopumassa!

Lopuksi vielä päätettiin koota upea - tai vähemmän upea - estekalustomme koirien hypyttämiseen! Tara pomppasi ehkä enemmän, mutta kyllä se Tupla-kultakin hyvin pomppasi!
Näyttää pieneltä, mutta heei ei tosiaa oo!
Mitähän toi ristikko olis.. 50cm?


Tiistai - ensimmäinen tet-päivä
Joo. Alettiin pikkuhiljaa pakkailemaan messuille tavaroita. Aamusta vaihtelin muovipusseista kankaisiin t-paitoja, niskasuojia ja polvisuojia. Suunnilleen ruokataukoon asti niitä vaihtelin eli kello 11.25 (: varsinaista ruokataukoa ei ole, koska syömme toimistolla. Iltapäivästä tosiaan aloimme pakkaamaan tavaroita, joita kerty ihan liikaa! Toivotaan, että kaikki myydään ja sen verran voin paljastaa että hyvät alennuksetkin osassa. ;) have fun siellä ruudun toisella puolella. Loppuun vielä muutama kuva toimiston varastopuolelta tältä (keskiviikko) aamulta!

3 kommenttia:

 1. Mitäää, odotin koko postauksen ajan sitä lukiessani että jee, kohta kun skrollaan alaspäin, sieltä tulee vastaan noita mahtavia uusia kuvia Inkusta ja Tihurista, mut EI. :D Mikä pettymys... Seuraavaan postaukseen niitä kuvia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heitin tän puhelimella "töistä" nopeesti, joten lisäilinpä ne tässä jälkeen päin koneella. I am so sorry about it. ):

   Poista
  2. Aaah, no nyt oli paremman näkööstä. :) Makee tää uus ulkkakin!

   Poista