tiistai 18. lokakuuta 2011

Hieman infoa.

Vähän infoa mitä kaikkee ollaankaan nyt tehty ennen tän blogin perustamista. (: Kuvamateriaalein toki.

Ensinnäki on alotettu Inkun ja Speden, siinä sivussa Förenki hypytys pienesti. Tarkotus oli että mentäis iha kavalettei siihen asti että noi saadaan radoille ja kuntoa paremmaksi ja sitten katsotaan niitä hyppyjä uudestaan. Vähän miten ne tarvii vaihtelua ja tarvitaanko peräpäähän voimaa enemmän - mäkiä kun ei meillä oikein ole. :(
Tihuria hypytettii semmosta n. 20cm kavalettia ja tarha oli L'n muodosta laitettu I'n muotoon. Meinattiin Niinan kanssa ettei se me yli eikä ali jos laitetaan se erotusnauha metriin, ja aikamme kun hypytettiin niin eikös jätkä pompannut puhtaasti yli. Siinä vaiheessa oli vähän WTF-olo.. :D 100cm kaksi vuotiaana - ei huono ravurilta.

Inkkua hypytettiin kavaletillä kanssa, sen korkeemmalla osalla. Puomithan saatiin vasta nyt syksyllä joten nää alkusyksyiset hypytyskuvat on otettu mänty-riukuu hyödyntäen. Ihan hyvinhän se siitä sitte pomppi. Puomeja ollaan kaikilla kolmella aikasemmin menty. :)

Sitten ollaan irtojuoksutettu tarhoissa ja liinassakin  juoksutusta harjotettu. Alustahan ei paras mahollinen siihen ole ollut, mutta asiaan on luvattu äipän puolelta parannusta! Jee. Vitsit mun ravurityttöni.. :DD Juoksutuskuvissaki näyttää ratsulta.. Alempana osa semmosta.


© Niina V. 2011

Ja sitten meitin pojista on otettu posetuskuvia kanssa. Förestä pellolla ja Tihurista ihan pihassa. Siitä on myös komeita juoksukuvia! Jospa mä taas heitän tähän kasan kuvia ja te kattelette. :)


Kuvista kiitokset Niinalle. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti