maanantai 15. joulukuuta 2014

Tee-se-itse-studio

Kuten ekasta kuvasta helposti näkee, malliakin alko tylsistyttämään heti alkumetreillä. :D Vissiin koki sellaiseksi säätämiseksi mun ja Tiinan studion, että toivottomuus iski. 

Koottiin tummista fleece-loimista tausta ja pohja studioomme, rakenneltiin spottivalo roikkumaan käytävälle vyötäröntasolle ja malli paikalleen yms. Tulos oli odotettua parempi. Hevosta kuvatessa nostettiin valo tarpeaksi korkealle johtoineen (jotka viritettiin karsinan yläpalkkeja pitkin), jotta se olisi turvallinen ympäristö niin meille ihmisille kuin hevoselle. 













Tupla kyllä kovasti halusi parrasvaloissa killuskelusta namit, muttei kuitenkaan suostunut itse tehtävään. 


Tässä näkyy vähän "studiomme" kokoonpanoa Tihurin totutellessa tilanteeseen

Herra osaa aika hyvin ;) Kuvaaja ei.

"Anna nyt mulle jo sitä namia"





Tosiaan studiossamme, jos sitä sellaiseksi voi kutsua, onnistuu tuo pienelukoiden kuvaaminen puolet helpommin kuin isojen nelijalkaisten. Hevonen pitäisi saada tavallaan vielä enemmän sivuttain ja lähemmäs taustaa, jotta tulos olisi miellyttävä. Tihuri kuitenkin kesti hienosti kaikki paineet (vaikka välillä kierrosluku ehti kasvaakin) mitä karsinaan lukittu koira meluineen, spottivalo ja outo sermi tallissa saattoivat aiheuttaa. Koitettiin pitää kokemus positiivisenä ja palkittiin aina hyvästä käytöksestä leivänpaloilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti