tiistai 4. marraskuuta 2014

Viimeinen päivä kotitallilla

Lähtö olisi huomenna ja tänään oli siis se viimeinen päivä vähään aikaan kotitallilla. Toivottavasti äiti pärjää noiden höppänöiden kanssa ihan itsekseenkin eikä sekoa ihan lopullisesti..

Otettiin tänään muutamia kuvia hepoista ja minusta. Joo todellakin, erehdyin kameran toiselle puolelle ja muistin taas miksen liiemmin pidä sillä puolen olosta. Kuvat kuvaa kuitenkin aika hyvin meidän nelijalkaisia ja etenkin nämä, sillä äiti ei liiemmin kameran sulkijaa säästellyt kuvatessaan. Kaikki kuvat (paitsi iki-ihana Heka-kisun kuvat) ovatkin siis äitini ottamia. :)

Aloitettiin ensiksi ihan Tihurin puunauksella. Herra oli päättänyt jo eile ilostuttaa mun päivääni kunnon mutakerroksella ja tänään oli ollut uusintakierros. Olisin ollut oikein onnellinen kuivashampoosta! Saatiin se kuitenkin vähän enemmän edustuskuntoon ja pestiin vielä molempien kaviot. Hotikka on tietty luonnostaan jo niin siisti kun mun poika on, ettei sitä liiemmin kuvia varten tarvinut puunata. Huvikseni tietysti niiden jälkeen hellin ja paijasin. Ideana oli ottaa kuva minusta ja meitin saman suvun elikoista eli Tihurista, Ertikasta ja Hotikasta. Se onnistui ihan hyvin, saatiin yks kelpo otoskin missä kaikki on melkein edustavana mutta itse tykkäsin kuitenkin enemmän alla olevasta kuvasta kun siitä "paremmasta". :) Siinä kyllä huomaa taas niin sen, ettei kaikki aina oo ihan kontrollissa oman itsensä osalta vaikka hepat onkin.


Hotikka päätti sanoo kavereille moi. Jomppa alias tirriäinen ei jostain syystä päässyt samaan kuvaan krmh.. Musta tuntuu että siinä kohdin ei olisi ollut enää hevosetkaan hallinnassa, etenkään kun Ertikka on kiimassakin vielä. Herra pääs sitten ihan itsekseen chillaamaan mun kanssa ja mun ihanan toppatakin kanssa.

Eilen tosiaan pesin Förstin ja tirriäisen. Tirriäinen pääsi pesulle kun ei ole pitkään aikaan ollut ja Försti koska täytyyhän sitä viimeiselle matkalleen siistinä lähteä.. :( Reissuun lähtiessä tartti hyvästellä siis viis hevosta ja takas tullessa tervehtiä vaan yllä olevia. Kyllähän sinne tallipihaan oli hirveen outoa mennä, kun kukaan ei heti ollutkaan käskyttämässä laittamaan heiniä nokan eteen tai sisälle tai mikä nyt ikinä olikaan syynä.

Nyt kuitenkin lähinnä vain liuta kuvia hepoista (ja musta hehe). Tietenkään unohtamatta Hekaa, joka jaksaa ilostuttaa äitiä joka päivä vaikken minä maisemissa olisikaan.
Ertikka edustaa!!! :''DD


Päivän halihetki iski


"Ähähä mitä sä kattelet siel seläs tollee ku ilmeilen..?"

3 kommenttia:

 1. Ei ihan helppoa ottaa hyviä yhteiskuvia karvaturpien kanssa. Varsinkaan jos niitä on yhdissä käsissä pideltävänä useampia ;) Hyvin te kumminkin näytätte onnistuneen ja ihana pölhön näköinen tuo kissa! :3

  P.S. Tässä meidän yrityksiä kuvata yhteiskuvia kahden ponin kanssa. Tai enemmänkin paljastus siitä, ettei se ole niiin helppoa kuin miltä se näyttää. ( http://annisstyle.blogspot.fi/2014/09/kuvapostaus-kulisseissa.html?m=1 )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei oo ei. No, harjotus siinäkin tekis mestariks vai miten ne sanoo. :)

   Poista
 2. Moikka! Jos sulla on aikaa siellä reissussa kirjoitella, haastoin sut tämmöiseen: http://lannennopein.blogspot.fi/2014/11/haaste-harrastusanalyysi.html Tai vaikka reissun jälkeenkin, jos aihe inspaa. :)

  VastaaPoista