lauantai 11. lokakuuta 2014

Ruunaus

Syksy saapuu, muttei tuo mukanaan yhtään enempää aikaa kuin ennenkään - päinvastoin. Nyt on siis ollut minulla itselläni kouluhommissa kunnon projekteja kesästä lähtien, joten kaikki muu aktiviteetti on jäänyt kaiketi vähemmälle.

Hotikka oli kuitenkin lokakuun ensimmäinen päivä ruunauksessa ja se meni hyvin. Seuraavana päivänä (torstaina) ei ollut juuri lämpöä ja kaikki oli okei. Perjantaina asian laita oli kuitenkin jo toinen ja raukalla oli 39,7 asteen lämmöt heti aamusta. Tämä tarkoitti klinikalle juoksua hakemaan tulehduskipulääkettä sille. Samana päivänä päästiin jo Ypäjältä lähtemään molemmat kotiin.

Kotona kaikki on sujunut lähes ongelmitta. Nyt sillä ressukalla on esinahassa joku tulehdus ilmeisimmin ja sellainen appelsiinin kokoinen oli. Emme tästä kuitenkaan ole panikoituneet, sillä hevosella oli hieman turvotusta siinä jo leikkaukseen mennessään. Se tutkittiin siinä samalla, mutta mitään ei löytynyt. Nyt sitä siis huuhdellaan vaan ja turvotus on ainakin omasta mielestäni jo laskenut. Onneksi on viisas hevonen, joka antaa tehdä kaikki hoitotoimenpiteet!

Asianmukaisesti hoidettuna hevonen pääsi sitten sunnuntaina jo tarhaamaan kuivapohjaiseen tarhaan. Yhteistuumin äidin kanssa päätettiin halkaista tirriäiseltä niiden tarhasta pieni palanen Hotikalle. Suurempaa riehumista ei koskaan syntynyt, joten otettiin riski ja päästettiin ne sitten koko tarhaan molemmat. Rauhassa olivatkin, eikä mitään tapahtunut.

Försti alias langalla roikkuja..Seppelöintiharjoituksia

"Mitä mä saan palkaks..? Enks mä oo vähä liia vanha tähä?!"

Muumi

..ja sen kaveri"EI JUMA! Kui sä uskallat pitää tommosta ufoo persees päällä??"

"Älä luulekka et pääset sen ufon kaa lähellekkä.."
"Miks täs on tämmöne hemmeti lanka?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti