lauantai 16. elokuuta 2014

Tihurin laukkapäivä ja kuulumisiä viime viikoilta

Koulu on taas hidastanut postailua kaikkine kiireineen, mutta ei anneta sen masentaa. Lukiossa on kyllä ihan kivaa, mutta vapaa-aika menee aika nolliin ainakin minulla. Olenhan sentään tunnollinen oppilas, jolla on talvellakin 7 itsenäistä kurssia kuten mm. maantietoa 2 kurssia, terveystietoa 2 kurssia, filosofian pakollinen ja sitä rataa..

No mutta mitäpä meidän hevosille sitten kuuluu? :) Oikein hyvää, vaikken liiemmin kotona ole ehtinyt luuratakkan. Tihurilla on vedetty kunnon lenkkiä vaikkei poika siitäkään ole kunnolla vielä hionnut, noo.. Hyvä kunto tai huono treenariäiti. ;) Tinspu oli vetämässä lomani viimeisillä viikoilla - eli varmaankin noin kuukausi sitten kun Ranskasta saapui - kunnon laukkavetoja sillä ja meni ihan hyvin. Itse olin kameran varressa.
Hiieeno Tihuri eikä menty edes lujaa


Tässä on jo menemisen makua! :'DHei me lennetään!
Sitten alkoi Tihurin mielestä ehdottomasti tylsin (sekä hankalin) osuus koko reissusta. Poitsu joutui menemään hidasta ratsun ravia ja siltä pyydettiin aina vain hitaampaa ja hitaampaa. Tihurilla on tapana vähän kuumeta laukkailusta sekä ravailusta, joten yleensä tälläiset tehtävät eivät ole välttämättä edes mahdollisia aina poikaparalle. Nyt se onnistui kuitenkin hyvin ja Tihuri alkoi jopa asettumaan aina minusta pois päin mennessä, mutta olihan se miljoonat kerrat nähty kuvaaja ihmeellinen siellä kun pitikin oikeasti keskittyä.

Lisäksi Spede ei jostain syystä oikein kestä minkäänlaista tuntumaa etenkään ravissa saati laukassa, joten työskentelemistä on vielä tässä. Parempaan suuntaanhan tuossa kuitenkin jo mentiin ja käynnissä oli ennen samoja ongelmia, mutta ne on jo onnistuneesti voitettu!


Ai mikä yliastunta meitin pikkuponilla c:  

Pysähtyminen on ihan tylsää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti