lauantai 3. toukokuuta 2014

Ihmiskuvauksen harjoittelua

Olen aina pyrkinyt vähän tahallanikin välttämään ihmisten kuvaamista, sillä en ole kokenut olevani hyvä siinä. Joka tapauksessa, nyt päätin ottaa pienen painostuksen alaisena itseäni niskasta kiinni ja hei! Tulihan siitä kuitenkin aika kivaa settiä.. :o

Mallillakin on siis oma bloginsa:Vähän kuvauspaikkamme maisemia
Itse kuvaajakin joutui uhriksi :oo 

 Mikä kuvista on suosikkisi? :)


2 kommenttia:

 1. Hyvä Anni! Ei se ihmisen kuvaaminen sen vaikeempaa oo kuin hevostenkaan - paitsi että ihmistä voi sanallisesti ohjailla tarkemmin. :)

  Hyviä kuvia, silmiä tosin särkee liika väreillä leikkiminen, varsinkin kolmanneksi alimmassa kuvassa, jossa mallin naama on ihan keltainen. Kirkkaat värit on kauniita, mutta kun se viedään liiallisuuksiin, kuvasta katoaa realistisuus. Joku viisas joskus sanoi, että hyvin käsitelty kuva ei näytä käsitellyltä. :)

  Tykkään eniten neljänneksi alimmasta. Siinä tosin vibrancet/saturaatiot vedetty puolestaan liian alas. Tykkään rajauksesta ja mallin ilmeestä. Näistä kuvista siinä just tulee parhaiten persoona esiin.

  Sun omakuva on myös kiva! Oisin ehkä jättänyt katseelle enemmän tilaa vasemmalle ja rajannut oikealta tiukemmaksi. Jos nyt pilkkua lähdetään viilailemaan... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä se on vaikeaa, hevoset on paljon paremmin hallussa kun nuo ihmiset. Harmi etten muistanut säätää kameran asetuksia neutraalimmiksi, sillä nyt noissa on aikalailla kameran värit kaikissa ja onkin vähän kirkkat osassa (paitsi mv ja siinä mistä saturaatiot).. :D Ensi kerralla sitten paremmin, kiitos rakentavasta kommentista!

   Poista