maanantai 3. helmikuuta 2014

Kuvapitoinen postaus
Viikko sitten Tihuri lähti Ypäjältä treenistä. Äiti tuli herraa hakemaan kolmen aikoihin ja otettiin siitä samalla parit hassut posetuskuvat ennen kuin alettiin siitä koppiin menemisestä keskustelemaan. Se on viime aikoina ollut aika jännä juttu, edellisessä valmennuspaikassa tapahtui jotain ilmeisesti lastauksessa jossain määrin ja siitä lähdin se on ollut hankalampi lastata. Ennen se käveli kyllä koppiin, mutta tarvitsi hetken mietintätauon etujalat kopissa ja takajalat turvallisesti vielä maassa. Lastaukseen kului aikaa 20min, muuten Tihuri matkustaa todella hyvin. 

Tihuri esittelee kapoista runkoaanViikonloppu hurahti töissä ja seuraavakin tulee menemään siellä yhtälailla. Olen aikaisemminkin jo ollut siellä töissä ja tokihan tuolla ihan mukavaa on olla töissä. Viime aikoina väsymys on tosin ottanut hieman yliotetta tästä kaikesta ja tämäkin ilta menee taas aivan sumussa sohvalla löhöten ja miettin, mitä kaikkea sitä oikein pitäisikään tehdä! :D


Meidän luokalta tietääkseni kolmella on nimikko/passi, eli opiston hevonen, josta yksi oppilas ottaa sitten huolen kengitysaikojen yms. suhteen. Niitä saa liikutella tuntikäytön ohella ja hoitaa, oikeastaan mitä vaan mitä omankin hevosen kanssa voisi tehdä. Tietenkin pienin rajoittein, eikä se nyt tietenkään ole yhtään sama asia mutta no tarpeaksi lähellä tällä hetkellä.... :) Tokihan siinä on hyviäkin puolia, ei tarvitse esimerkiksi maksaa mitään jne. 

Erotiikka

Lauantaina kuvailin Vernaa ja Veikkoa heidän lähtiessä poniensa kanssa maastoilemaan. 


Oliivia & Verna ja Larilla & Veera "Veikko"

Lalla on hassu heppa :D


Oliivia sen sijaan on vähän vauhdikkaampi persoona!


Ja koska Ypäjä, on täällä ollut viime aikoina kaikenmaailman valmennuksia pääosin maajoukkue-tasolla ja oltiinkin katsomassa Piia Pantsun vetämää. Jäi hyvät fiilikset kys. valmennuksesta, vaikken sinänsä mikään valppojen kiertelijä olekkaan. Käytiin myös pyörähtämässä orinäyttelyssä 28.1 kun semmoinenkin oli. :) Siellä oli kyllä hienoja oreja esillä ja hienossa kunnossa, pakko myöntää!

Knows Nothing

Arvostelussa All Laid Out

Mr. Exquisite
Nyt tällä viikolla sain sitten itsekkin sen nimikon ja kunhan tästä vauhtiin päästään kunnolla, osaan selittää hommasta enemmän yms. Alkuun minulle piti tulla toinen myöhemmin, mutta sitten vapautuikin tämä kyseinen ruuna ja sitä tarjottiin minulle. :) Eihän siitä kieltäytyä voinut. 

r. Air Base "Poju"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti