tiistai 9. huhtikuuta 2013

Päivityksiä

Moikka pitkästä aikaa!

Tässä viime aikoina en ole ehtinyt oikein postailemaan, sillä olen lähinnä keskittynyt kaikkeen muuhun. Meillä oli koulussa pari suurempaa työtä, tässä edelleen teen valinnaisen enkun työtä samalla kun poden kipeänä kotona. En ole kovin kipeä, mutta kyllähän se olo aika heikko on nyt kahden viikon sairastelun jälkeen. Tänään kai pitäisi ihan lääkäriinkin asti, katsoo nyt.

Koska en ole postannut tosiaankaan pariin viikkoon-kuukauteen, en enää edes muista koska viimeksi, on ehtinyt tietenkin tapahtumaan yhtä sun toista.

Ensinnäkin, meille tuli tuossa kaksi vai kolme viikkoa sitten uusi varsa. Tosin tämä ei ole meidän omistuksessamme, vaan tuli pitämään H:lle seuraa ja temmeltämään tuon kanssa. Mainittakoot vielä, että hevonen on myynnissä ja tässäkin on vielä pienoinen myynti-ilmoitus hevosesta, jos jotakuta sattuu kiinnostamaan. :)

Suomenhevosori, syntynyt 1.5.2012 (eli 1v). Hieno kevyt ravi, todella sporttinen rakenne, pitkä kaula. Väriltään punarautias, sukkiakin löytyy. Käyttäytyy käytävällä mallikkaasti, nostaa kaviot ja helppo käsitellä. Peruuttaa nätisti ja muutenkin asiallinen ravivarsa. i. Tähen Tuuri (21,2aly 23,4ke), e. Joiliina (27,6aly 30,5ke), ei. Joiku-Poika (24,5aly 26,8ke)


Hotikkakin on komistunut tässä kaverin tultua, ensimmäisen viikon ajan ne painoivat menemään hikeen asti. Sainpahan taas hyvän syyn pestä Hotikan, tykkään nimittäin pestä sitä. Ihan tulevaisuutta varten harjoitusta ja muutenkin luulisi sitä nyt kivemmaksi olla puhtaana kuin hikisenä... :D


Tässä kyseinen hevonen pesusta tulleena ja hetken tallissa kuivatelleena. :) Hotikka on nykyään aika kiva rungoltaan, se ei ole mielestäni lyhyt eikä laatikkomainen (joita en voi sietää sitten ollenkaan) vaan pyöreä, sillä on massaakin ettei ihan ruipelo. Kaula on tosin pidempi mitä kuvassa näyttää.. :D Takakorkeahan tuo on ihan julmetusti, mutta se kun ei ole minusta riippuvainen asia niinkään. :/

Olen käynyt tässä nyt kahdet messutkin, Horse Fairista tarttui mukaan musta br'n huopa. Se on ihanan pehmeä eikä ihan kokomusta vaan semmoinen kiva. Tykkään siitä kovasti kaikin puolin, lisäksi aika neutraali väri (moni kaveri jo kyselikin miksei mitään shokkiväriä), koska sitä ei kyllä ihan yhdelle hevoselle ostettu vaan monelle niin musta on aika käypä joka hepalle. :) Ainakin niin mä sitä itse mietin. 

Hevoset-messuilta tarttui sitten mukaan arvollisesti vähemmän tavaraa kuin tuo satulahuopa, eli ihku pinkki 135 fleece. :D Se istuu H'lle kuin nenä päähän ja Hobittinenkin näyttää kuulemma barbi-ponilta siinä. Well... :D Ostin kun halvalla (20€) sain kunnollisen! Ja kun sille kuitenkin jonkun loimen tahdoin, eikä varmasti ole ainoa varsa joka meillä on/tulee olemaan. Pinkkikin kun sopii aikalailla kaikille (paitsi Förstille riimua enempää), onneksi. Lisäksi sieltä tuli sitten mukaan kolmet ratsastussukat 7,50€, mielestäni sekin oli jo aika löytö. Saas nähdä miten kestää, mutta toivotaan parasta. Messut meni muuten sitten aikalailla siihen seurusteluun ihmisten kanssa ja tavattiinkin siellä hiiirveästi tuttuja. :) 

Hotikka roiskaisi tuossa yksi päivä Förstin ajamana portista yli, paikaltaan 95cm hyvällä tekniikalla osumatta lankaan. Laittoi sitten paremmaksi kuin velipoika kolmisen vuotiaana.. :D Että jos siitä ei ravuria, niin katsellaanhan sitä ratsun uraa.. :) 

Ja kaikki, joille tulee kilpailukutsu-lehti voivat katsoa sen Kuukauden Varsan sieltä. :D Näin mainittakoot vaan näin ohimennen, meitin poitsuhan se siellä niiden 12 varsan joukossa mitä tässä vuoden aikana tulee. 

Försti pääsi päästelemään harkkaradalle kuskin kanssa vähän laukalla..!

Ja Jotuurilla oli ekaa kertaa loimi päällään, kuinka hienosti se käyttäytyikään

Jotuuri saapunut tuntia aikaisemmin ja blondi laittoi kyllä kaverinkin hikoamaan. Riimut eivät enää tarhailemaan pääse..


Mutta eipä tänne ihmeempiä, toivotaan että tuo takatalvi nyt loppuisi ja se kesä tulisi sitten oikein lämpöisenä ja sopivasti sateisena (että paikat pysyis kuitenkin vihreenä!!!). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti