lauantai 2. maaliskuuta 2013

Vähän kuvia päivästä

Tämän päivän talleilut tuli kuvailtua näin puhelimella aikalailla. Kuvina ei ole förstin pikku puunaushetkeäeikä hotikan pesarissa oleskelua (:

Ja koska tällä ei ilmeisesti kuvatekstejä saa, koitin ottaa aika ilmeisiä kuvia. :D kerrottakoot niistä vielä vähän.

En selaa orikuvastoja sen takia, ettäkö varsalle isäoria etsisin, vaan tykkään selailla niitä ja katsella. Olenhan sentään kiinnostunut jalostuksesta! Ehkä vähän liiankin kanssa

Lisäksi försti saa vähän vapautta välillä saamalla kukkua ovi auki puoliksi käytävällä. Se kurkkii siinä mielellään, kurkistusaukosta se ei niinkään välitä. Ainoa etten kyllä uskalla jättää yksikseen tuollalailla, eli onhan se aika rajallista siltikin.

Hobittisella on tuommoinen muovipullo karsinassa, jolla voi leikkiä jospa vähän jättäisi sitä suulla leikkimistä käytävällä ollessa jne. Nojaa, enpä ole vaikutusta juurikaan huomannut, mutta ainakin saa jotain pureskella kun hampaat tässä joskus alkavat vaihtumaan.

Ruuanjaot tiedossa, kaltereiden välistä näkyy pienen pojan huuli ja kyllähän se jäbä sieltä myöös.

Ja vielä kun försti haistoi kädestäni raksut, meinasi se että heeeiii mä syön sut! Tuitui. Se oppi kahdessa päivässä venaamaan raksuja, vaikkei saakkaan niitä kuin vähän muodon vuoksi. Saahan se kaverikin...











4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Otin ne vaan phonella, kun en jaksanu panostaa sen paremmin... :D Perisyntiä.

      Poista
  2. Nii superkuvaaja! Mitä nää iphone-räpsyt on!! Vaadin laatua! :D

    VastaaPoista