sunnuntai 19. elokuuta 2012

Tasaisesti kuukauden välein... :)

Huomasinpa, että olen postaillut viimeksi kuukausi sitten. Jostain sain taas inspiraatiota tähänkin ja no.. Mitään järkevää asiaa minulla ei oikeastaan ole - tai on, mutta sitä on aivan liikaa.. Joten varoitan jo tässä vaiheessa kilometripostauksesta!

Viimeksi Oulussa siis päivittelin. Sen jälkeen olin pari viikkoa kotona ja lopulta lähdin lomailemaan Espanjaan. Kahden viikon aikana ehdin tekemään vaikka mitä. Pesin Inkun, Förstin ja kai sitä piti Tuplakin, mutta kuten arvata saattaa niin jäipä tekemättä koiran pesu... Siivosin tallin Tiinan kanssa ja puhuimme paaaljon kaikkea henkevää ja vähemmän henkevää. Lisäksi olin töissä (ylläri pylläri taas Tiina ja Iina hauskuutti mua siellä) ja elämä oli kovaa... ;) No joo, ainakin melkein.

Inkun uusi staili..
Lisäksi olen alkanut ratsastelemaan Inkkua silloin kun huvittaa (lukekaa lähes säännöllisesti!) :) Tamman yhteistyöhalukkuus on myös osatekijä siinä, menenkö selkään vai tyydynkö muistuttamaan kukas täällä määräsikään maasta käsin. Ollaan me menty nyt Espanjan-reissun jälkeen huimasti eteenpäin ja oon jopa ylpee pollestani ! :D Sehän on mulle ihan vaan monitoimipolle, eli tarkoituksena olis tulevaisuudessa tehä sen kanssa kaikkee mahollista. Sen suurempia tavotteita ei ole asetettu, edetään ihan askel kerrallaan ja katsotaan tulevaisuuteen ehkä korkeintaan viikko kerrallaan. Tokihan se olisi hienoa, jos polle menisi sen 120cm ratana minkä emänsä meni ja menisi HeA ja mitä muuta, lisäksi ennätys olisi vaikka 24,5ake ja 25,8ke, mutta hei. Mulle se ei oo tärkeintä kuinka hyvä se on mitattuna tällä tavoin. :) Ja oon tyytyväinen siitä, ettei meillä oo sellasia tavotteita mitä monilla on. Itelle ne ainakin aiheuttais vaan turhan paljon paineita !

Niin siihen ratsastukseen palatakseni. Ollaan menty ilman satulaa nyt koko kesä. Inkulla on ihottuma ja kyllähän sitä on loimitettu ja tehty vaikka mitä, mutta kun yksi ihminen ei välttämättä voi aina mennä kiskomaan sitä loimea sille takaisin kun toinen ihminen kiskoo sen pois sillä verukkeella, että on ötököitä. No aijaa, mitähän varten se loimi sillä mahtaa olla?! Itseasiassa olen alkanut jopa miettimään, jos alkaisin leikkaamaan sille _siistiä_ irokeesiä. Sopii sen verran hyvin neidille ainakin mun mielestä. Tiinakin tykkäs ideasta, tais jopa ehdottaa. ;) Tiinahan on nyt Ypäjällä kolmoistutkintoa suorittamassa, joten vastaisuudessa puhumiset hänestä jäävät paaaljon vähemmälle.. :D

Enkä toki vieläkään saanut asiaani sanottua.. Inkku on mukava ratsastaa, vaikka pieniä ohjaustehostimen vajaatoimintaa löytyykin. Toisaalta onko tuo ihmekkään - no ei. Uskallettiin kokeilla jopa ravia, kun Hanna tuli käväisemään täällä päin viime viikonloppuna. Siitä löytynee postaus hänen blogistaan, eli täältä. Taluttajaan se tukeutunee aika paljon, ja sen kanssa liikkuukin ihan ok. Nyt viime kerralla sain sen jopa lähtemään liikkeelle käskystä lähes poikkeuksetta, mikä siis oli ennen suuri ongelma. Inkku koitti purra varpaista ja vastusteli pohkeita paljon, nyt tämä kaikki oli paljon vähemmän esiintyvää toimintaa. Ei tulisi itselle mieleenkään kokeilla ravia yksin. :D Joten ette tule näkemään ehkä seuraavassa postauksessa kuukauden päästä mitään raviliikkeita - muuta kuin mitä tarhasta olen napsinut. Ja tästä saankin hyvän aasinsillan pieneen kokeiluuni !

Heitin siis Inkun ja Förstin samaan tarhaan. Tuloshan oli yllättävän hyvä, tappeluita ei ollut tms. Eivät ne tietenkään vierekkäin seisoneet, mutta n. 3m päässä toisistaan. Lisäksi Inkku tyyliinsä uskollisena alkoi tarjoamaan itseään Förstille ja lisäili hienoja ravipätkiä ympäriinsä pitkin tarhaa. :D


Tiedän kuvan olevan teknisesti ja laadullisesti huono, pahoittelut.Tihuri läpäisi myös opetuslähdön ajalla 53,8 ! :) Pitää olla ylpeä, parin viikon päästä katsellaan kai koelähtöä. Kuvamateriaalia myös siitä tässä alhaalla.Lisäksi oltiin Roosan ja Hannan (+ Kimmo kuskina) Forssassa arabinäyttelyssä. Kuvia sieltä tulee tänne ajan myötä, eli siis ensi viikolla (20.-26.8).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti